Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
vpucko:
de stvarno koji klinac ovo je vec CETVRTI ili PETI put da u mojoj temi pocinje prica e ak stavim gljivu? wtf???
neer:
a kad ces ti fraeru stavit gljivu (iliti kak sam na srpskim forumima procitao *pecurku*,)
vpucko:
kad dodje ;) hehehe to probe radi ;) naravno ak bude bolje ostavit ju gore, sam bedira me sto ce se jos vise derat! sad urla ko lud kad ga razvrti ;) hehehe ma strasno! i SVI u ulici lude neam ni lulicu ni svijecku sa rezistorom pa malo slika blesira na tv.u ;) hehehehe
mislim nisam vjerovao dok nisam sam vidio tv kako titra ;) jos susjed mi radi u servisu za aute i ja doso danas kupit svijecicu kazem bez rezistora hehe sam se nasmijo, kaze "sta je opet nist od dnevnika veceras" hehehe ;) kaze koda ti ide zbog tog nest brze reko eo jos par dana onda cu karb postelat sad ce dizne stic hehehe :)
a jbg kad svako malo 2,3 djira po ulici ;) hehehe
efo je ;) hehehehehe eo igore samo za tebe sam i megi sliko hehehe ;) eo je u pozadini :) hehehe
igor.sb:
--- Citat: vpucko - 16 Travanj, 2008, 21:25:35 ---efo je ;) hehehehehe eo igore samo za tebe sam i megi sliko hehehe ;) eo je u pozadini :) hehehe
--- Kraj citata ---
uf taj nadignuti repic :love4:
:zubo:
vpucko:
al si vidio kak se tebi "posebno veselila" ;) hehehe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju