Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (49/208) > >>

Crazy Kuree:
Nikad mira nemaš  :headbang: svaka čast na trudu i ja mislim isto tako nešta sa jednom karikom na seriski sa setupom ispod kad mi zariba replica... nebi se vožo s tim dokle god ne stavim karb taj tvoj 20 i nardo ili shot jer nardo i shot se vrte oko 12000-12500 pa će bit extra. znači distancer se pravi ako je klip duži od seriskog a oćel negativno utjecat na performance taj distancer?

igor.sb:

--- Citat: vpucko - 03 Travanj, 2008, 19:06:32 ---hehe vide se crtice po cilindru al ajd nije toliko strasno ne osjeti se pod prstom nist, samo se vidi

--- Kraj citata ---

::) ::)

vide se crte na cilindru koji broji 30t km, a do sada kao nije bilo crta?? :zubo:

:djirdjir:

vpucko:

--- Citat: igor.sb - 04 Travanj, 2008, 02:49:49 ---
--- Citat: vpucko - 03 Travanj, 2008, 19:06:32 ---hehe vide se crtice po cilindru al ajd nije toliko strasno ne osjeti se pod prstom nist, samo se vidi

--- Kraj citata ---

::) ::)

vide se crte na cilindru koji broji 30t km, a do sada kao nije bilo crta?? :zubo:

:djirdjir:

--- Kraj citata ---

ne, ne one od prije nisam ni brojao hehehehehehe :D a cuj ovaj nek izdrzi koliko moze, i tak onda pocet radit za mjesec dva pa onda nece bit bad novo kupovat :)

--- Citat: Crazy Kuree - 04 Travanj, 2008, 02:23:37 ---znači distancer se pravi ako je klip duži od seriskog a oćel negativno utjecat na performance taj distancer?

--- Kraj citata ---

ne zbog toga! procitaj par stranica prije :)

btw. odnjeo tokaru danas kaze da ce do 1,pola 2 bit gotovo :) hehehe

Crazy Kuree:
a pogledo sam koliko sam skužio zbog punjenja se diže? ne bih ja to vozio s tim klipom na cilindru koji ima i jednu crticu bilo bi dobro kad bi mogo izbušit al nemore bolje uzmi seriski cilindar on je oko 150-200kn polovni ispravan.

vpucko:
a rizik je ;) hehe al ajd.....

eo stigo cilindar :)

sad idem ispuh sredit, i kosuljicu za boost port

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju