Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (47/208) > >>

SlowRider:
Al opet voda ima mnogo veci toplinski kapacitet sto se tice hladjenja.

vpucko:
a cuj sastavit cu pa vidit ;) hehe

ivanm:
evo kopiro sam kaj sam mu napiso na PM pa nek neko ispravi ak sam u krivu..

tvoj setup je daleko od predviđenog iz nekoliko razloga
prvo gus cilindar provodi toplinu pet puta slabije od aluminija, još tome dodaj da je zračnjak, znači da se to još smanjuje, a mhr klip je predviđen da radi na alu LC cilindru..
u tvom setupu on će biti 7-8 puta više toplinski opterećen od normalnog a klip se hladi preko smjese iz karba i preko cilindra..
kako će hlađenje preko cilindra biti limitirano, moraš povećati količinu smjese i moliti boga da to radi.. k tome home made spuh nije nasretnije rješenje..

još k tome klip s jednom karikom treba natjerati u puno više okretaja da bi došo u rezonancu..

3alfa3:

--- Citat: vpucko - 02 Travanj, 2008, 14:02:54 ---RADIT ce cuj hladjenje mu je duplo pojacano!

--- Kraj citata ---

Ako nije kvalitetno hladjenje gorivom u cilindru, niti sva voda sa Nijagarinih slapova nemre spasit cilindar, a kamoli zracno hladjenje. Najbitnije je da se cilindar hladi smjesom gorivo/zrak.

hac:
za AC cil je najbitnija smjesa,već je alfa rekao.....druga stvar je da na višim okretajima dobiješ i veči protok zraka na ventu,tak da i to bude OK......samim MHR klipom nečeš ništa posebno dobit,cil i najviše spuh če odredit kako če to sve skupa radit,jedino moraš vodit računa da ta 1 karika baš i ne dihta najbolje ispod 9 trpm........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju