Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
vpucko:
ja te nisam udarao to je laki mlatio nogom :D :D :D :D
jbg nisam znao da idemo sarafat pa bijelo obukao hehe :D
hehehe, jos da smo nest pojeli i popili koliko smo tamo bili :) i da onaj pistolj heheheh :)
AMERICAN MUSCLE ;) hehehehehe
ajde barem si malo relija provozao ;)
[SB]Replica 180:
evo dokaz.....pogledajte kak Veselko drzi noge na srki....tak i na rally.u ...prava CAJKA!!!!
@ igor.sb: jedini vrijedan tamo....svi ostali zuje , nitko da mi pomogne :angry7:
vpucko:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 31 Ožujak, 2008, 00:03:31 ---evo dokaz.....pogledajte kak Veselko drzi noge na srki....tak i na rally.u ...prava CAJKA!!!!
@ igor.sb: jedini vrijedan tamo....svi ostali zuje , nitko da mi pomogne :angry7:
--- Kraj citata ---
joooj kad sam tako drzao u voznji!
i nemoj lagat da ti nismo pomagali ko ti je rolicu jednu dodao kad je pala iza skutera?' haaaa tko?? JA :glasses9:
igor.sb:
--- Citat: vpucko - 30 Ožujak, 2008, 23:59:55 ---ja te nisam udarao to je laki mlatio nogom :D :D :D :D
hehehe, jos da smo nest pojeli i popili koliko smo tamo bili :) i da onaj pistolj heheheh :)
--- Kraj citata ---
mislim da me dalibor udarao, laki ne smije, a ovom i ovako vratim kad tad :toothy11:
al nema sto je je j#bo onaj lakijev i pistolj i kompresor, american muscle poluga duzine 1m rullz
steta sto nisi snimao kako se rally dize na gas na mjestu, bruuuutalnooooooo :o :o
:drunken_smilie:
vpucko:
--- Citat: igor.sb - 31 Ožujak, 2008, 00:11:37 ---
--- Citat: vpucko - 30 Ožujak, 2008, 23:59:55 ---ja te nisam udarao to je laki mlatio nogom :D :D :D :D
--- Kraj citata ---
mislim da me dalibor udarao, laki ne smije, a ovom i ovako vratim kad tad :toothy11:
al nema sto je je j#bo onaj lakijev i pistolj i kompresor, american muscle poluga duzine 1m rullz
steta sto nisi snimao kako se rally dize na gas na mjestu, bruuuutalnooooooo :o :o
:drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
ovo prvo si vidio?? jbt kako se vario skida! kaki pistolj mogao sam ga golom rukom skinit (je da je sipka od metar bila) heheh al zanemarimo to snaga hehehe :)
a ovo drugo, PRIZNAj da se ni ti nisi nadao tolikoj snazi :) da u mjestu skace :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju