Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (31/208) > >>

igor.sb:

--- Citat: vpucko - 22 Veljača, 2008, 19:23:00 ---
--- Citat: igor.sb - 22 Veljača, 2008, 19:17:05 ---sretan ko nova godina a?

bas je toplo i lijepo ovih dana, jesi se vozio na biciklu malo  :toothy11:

--- Kraj citata ---

ma pricaj mi, danas se ustao ODMA u garazu, pola sata sam buljio u blok, skoro sam ga sastavio do kraja sa ne preradjenim cilindrom, al et :) hehehe

strpljen -> spasen :)   a bicikl ufff furam ga stalno sad heheh :) nove gume natako za stunt malo :)

--- Kraj citata ---

jesi uspio pomaknuti blok pogledom (kazes pola sata si buljio)  :toothy11:

dobro je da se imas na cem voziti  :happy6: :happy6:

vpucko:
NAPOKON

masina sklopljena, eo upravo sam dosao gore jest pa da javim hehehe :) slike stavim kasnije, sad jos moram vario stavit gore i onda nazad masinu na ramu i sve pospajat, al ugl. danas pali :) hehehe

vpucko:
eo slozio ja pilu, upalio 3i nest sitno % mjesavina (dimi ko lud) heheheh

ugl. eo razultati za sad, nisam ga forsirao preko 30 (nit prelazio 5 t okretaja) ugl. gas jako bolje prima nego prije i okretaji odmah padaju na leru nema ono da polako spusta a to sam se bojao zbog usisa sto sam prepravljao, al sve 5 :) hehe

danas eo odma 70.ak km odvozio :)

sto se portiranja tice, sredio sam to s busilicom ;) stavi mali brus do kraja ga izvukao van i pici :) nisam mogao napravit posao kao sto bi napravio s biaksama al et vidit cu na cem sam nakon 200 km :)

setup sad je
50 ccm portiran, polirani kanali
squish 0,8
blokovi portirani, polirani
12 karb 74 dizna + lulica van
spuh -> home made
multivar
ljubicasta TOP centralna
usis preradjen
polini usisne lamele
polini zelene opruge kvacila

pitaNS:
svaka čast na trudu i rezultatima, sad samo još malo te plastike staviti i bombona...

vpucko:
eo znaci ovako, nakon razrade sad postene :)

stavit cu jos tvrdje federe jer zelim jos jace ;)
serijski vario je gore multivar jos nisam stavio, al start odlican ispuca ga s mjesta okretaji konstantni do jedno 25 onda padnu i onda opet na otprilike 45-50 ga povuce, no to cu jos su multivarom sredit :)

karb postelovo lijepo bijela kava :) hehe ;) veca ja krajnja primjeti se

snimio bih vam nesto al neam puz tak da nema smisla :) to cu rijesit ovih dana :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju