Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
igor.sb:
--- Citat: vjeko86 - 31 Siječanj, 2008, 16:48:08 ---a s tobom Igore imam ozbiljan razgovor
--- Kraj citata ---
u 9pm sam ispred ''garaze'' da se divim pilji
:icon_thumright:
vpucko:
eo danas napokon mi tokar narezao lijevi navoj na radapciger koji sam napravio, pa sam skinuo magnet, lezaji suste i imaju lufta hehe ipak 30 t kilometara :) oni sto sam htio stavit tj. sto cu stavit su samopodmazujuci ali sam skinio limove one sastrane, isti su kao c3 tj jesu c3 samo ne od skf.a , samo navodno PUNO vise mogu izdrzat!
eo ga rastavljeno NAPOKON!
ugl. lezajeve jos necu stavljat posto jos nisam kupio semeringe :) tak da sutra blokove pocet sredjivat, ak zavrsim (a sumnjam) onda odma i cilindar uhvatit :)
neer:
lijepo tebi to ide ...svaka cast
vpucko:
--- Citat: neer - 02 Veljača, 2008, 16:56:51 ---lijepo tebi to ide ...svaka cast
--- Kraj citata ---
Hvala, sad za jedno mjesec dana ga sredim do kraja masinu i style, pa onda dolazim u os s njime pa idemo na crtu hehehe :) papire ulazem :) heheheheheh
SALA NARAVNO :) ne treba mi sf :) hehe
vpucko:
eo danas opet malo radio hehehe :)
eo ga cilindar, jos samo treba dic timing i ispolirat kanale :)
before:
after:
a sto se tice bloka, heheheh, mali problemi nastali, naime nisam znao da je taj aluminij tanak uzas, moj greska, trebao sam to prije posla provjerit no ajd nije problem nikakav :)
eo sto se tice kanala na bloku (naravno to jos sve treba lijepo ispolirat)
i usis, e kao sto vidite rupa je desno :( , to je to sto nisam znao da je tako tanko, tak da kad sam uzeo brusit ono opaaa, no ajd sutra to vec ide majstoru da zavari aluminijem i zapuni da mogu posao napravit kak spada
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju