Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
Drnda:
--- Citat: ichko - 27 Siječanj, 2008, 19:32:36 ---Ok hvala,nego interesuje me ti si tvoj radio od prohroma,bili se to moglo raditi od obicnog lima,mislim koliko ce to trajati
--- Kraj citata ---
Biti ce slabo, a zvuk ce ti biti uzas
vpucko:
--- Citat: ichko - 27 Siječanj, 2008, 19:32:36 ---Ok hvala,nego interesuje me ti si tvoj radio od prohroma,bili se to moglo raditi od obicnog lima,mislim koliko ce to trajati
--- Kraj citata ---
ako bi radio od lima obicnog, onda bi morao uzet deblji oko 3 mm, znaci puno tezi bi bio spuh, onda morao bi ga OBAVEZNO prebojat i to temeljna boja i onda lak preko jer lim hrdja JAKOO!
a ovo da bi bio slab, to deblji lim, a zvuk sve ovisi kakav top slozis :)
i nemojte off :) hehe ak imas kako pitanje na PM :)
vpucko:
eo sto sam pravio za izvuc magnet i eo sranja!!!
naime ovako sam pravio i usarafio u one 3 rupe di idu vijci za propeler ili za nastavke za vodenu pumpu!
naravno tu u sredinu sam urezao navoj da mogu sa vijkom izvuc magnet.
ureznica :)
naravno sve 3
i to ovako lijepo smontirao
i sad m6 su vijci unutra isli, i kako sam izvlacio magnet neznam zasto no jedan vijak sam ocigledno malo vise usarafio pa je jace vukao i nakrenio mi magnet! i sad je zapeo na konusu i ni isus ga nemoze izvuc, slikat cu sutra stanje!
naravno kak je vukao na stranu tak mi je izglodao navoj, pa sam prosirio sve 3 rupe na m8! i ista stvar poceo opet vuc magnet al vec je bio nakosen i samo je jos jace uhvatio osovinu!
pa bih molio nekoga iz osijeka, ako ima radapciger bash za ovo, mi moze posudit ja sam svaki dan u os!
ili ako mi moze rec koje vel. je navoj na radapcigeru pa da ga napravim!
Hrga:
e nisam siguran taj radapcier sto si napravio, ovi manji sarafi idu u 2 druge rupe ako se nevaram nema 3, znaci 2 mala i centralni veliki ako se nevaram
vpucko:
--- Citat: Hrga - 28 Siječanj, 2008, 18:06:33 ---e nisam siguran taj radapcier sto si napravio, ovi manji sarafi idu u 2 druge rupe ako se nevaram nema 3, znaci 2 mala i centralni veliki ako se nevaram
--- Kraj citata ---
varas se :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju