Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

A typhoon moj mali pohabani...

<< < (10/12) > >>

I.D.I.O.T.:
Ma sve 5 samo reno 5 turbo
dobar mi je taj TAJFUN al sr 172 modan za stunt (a.k.a. CUNAMI) mi je bolji - qul boja i to sve tak   aj si ga zamisli! Jesi?OK!
naravno Wx200R je  najbolji

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: I.D.I.O.T. - 07 Ožujak, 2010, 19:19:55 ---Ma sve 5 samo reno 5 turbo
dobar mi je taj TAJFUN al sr 172 modan za stunt (a.k.a. CUNAMI) mi je bolji - qul boja i to sve tak   aj si ga zamisli! Jesi?OK!
naravno Wx200R je  najbolji

--- Kraj citata ---

bojane sa ovakvim bi izjavama gdje hvališ samo svoje,a pljuješ tuđe,mogao dospjeti u krip folder!!!!a općenito nećeš dobro proć u životu sa takvim stavom!!!!!!!

jučer kupljen cilindar i klip(tuned by kukić) sa manje od 500km....nije ni kako bi to zdenkači rekli ULAUFAN...naravno po kvartovskoj cjeni!!!od jutra sam skidao višak kod usisa na blokovima i uspio utrpat 180+ cilindar u blokove od sr-a 150....pazi ovo - bez bijaxa  :laughing7:

gledajući darijevu garažu i ja sam napokon dobio ideju u koju kombinaciju da obojam tayfunka.....felge naravno plastificirat u zeleno i vježbe pričanja pod hitno!!!tak da će se ubuduće zvat GRINTUT.......zašto?!pa odite si malo na SS!!!jeste?OK! ahmed aka zeko svoju pilu zove BLUTUT.....dalje nisam ništa dužan objašnjavat  :glasses9:

Slikice čim mi se starci vrate sa skijanja,jer su NIKONA ponjeli sa sobom!

bebesr180:
nadam se da ce ic kak kuga stari moj......al ono maske od nrg mc2 su ti must have....sta ja znam dobar je taj projaekt al nesvidja mi se.............. :headbang:

DeLUX:
e kiza ovaj tycoon ti je extra!!!!!!
brate samo tako, još neke ledice nabaci i ima da leti.. :icon_thumright:
kolka bi mu trebala bit krajnja???oće ić 190 po satu

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: DeLUX - 02 Travanj, 2010, 12:07:57 ---e kiza ovaj tycoon ti je extra!!!!!!
brate samo tako, još neke ledice nabaci i ima da leti.. :icon_thumright:
kolka bi mu trebala bit krajnja???oće ić 190 po satu

--- Kraj citata ---

luka jesi ti normalan,jesi ti normalan  :dontknow:

odustao sam od neonki,samo iz jednog razloga...nema ih nigdje za uzet na cjelom balkanu...svi kažu da ih je sve pokupovao neki lik iz tuzle za runnera  :laughing7:

typhoon je dobio brata prošli tjedan,koji se moda za stunt......uglavnom za stunt!!!!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju