Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
A typhoon moj mali pohabani...
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: sven_sp180 - 01 Studeni, 2009, 01:56:38 ---kiza sta nisi bio stavio u prodaju dijelove od sp-a i napisao da si odustao od slaganja?u pitanju su bili:koso cukice,disk prednji i jos neke gluposti...
--- Kraj citata ---
pa imao sam i project sa sp-om al kad sam stavio na papir ono šta mi treba......bilo je rasprodaj sve u djelove i kupi r-a.........ovo je skroz drugi project,ono da ubijem dosadu preko zime........
sven_vx:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 02 Studeni, 2009, 16:00:08 ---
pa imao sam i project sa sp-om al kad sam stavio na papir ono šta mi treba......bilo je rasprodaj sve u djelove i kupi r-a.........ovo je skroz drugi project,ono da ubijem dosadu preko zime........
--- Kraj citata ---
aha...pobrkao sam ja nesto...pa jel radis ista na ovom ili samo visis na r-u...?! :icon_biggrin:
sr-dream_vk:
mogu rec da je lijepo sjeo moj malossi rs3 amortizer...koji je naravno poklonjen Kizi...jer mi iz Kvarta pomazemo jedni drugima u svemu..novci nisu bitni....stay darezljivi prema kolegama...
kiza-iz-kvarta:
a napokon sam skinuo paučinu sa tayfunka.....iz par razloga; zatoplilo je i starci su mi opet počeli držat lovu u kućnom sefu(ovo nie poziv delikventima s foruma da mi ulete u kuću) tak da si svako malo mogu uzet pokoju europsku novčanicu roza boje da si uzmem 172 mhr-a,25-icu.....i naravno da preživim nadolazeći tjedan!!!!
više nie u igri makina fxr,već je kupljena makina sa srke 150 sa mhr radilicom,delticom,multivarom,komplet zadnja felna sa sistemom za disk kočnicu........nabavljene su imaske od NRG-a mc2(thnx bebe sr)....zadnjih par dana ni ne izlazim iz podruma jel stalno varim fenom plastike(jbte smrad topljene plastike je neizdrživ,sad si barem mogu zamislit kako smrdi u pederskim jazbinama :icon_biggrin:) i portam blokove(konkretno moram sredit samo usis, dio kod kanala je narx odradio vrhunski) a usis je doslovno netaknut......inače ova makina je prie bila od zeke sa SS-a(trenutno AHMED),čuo sam se s njim prie kupnje mašine i dečko je ful ispravan(stvarno ne znam zašto ga DRALE ne voli i zašto je na SS-u konstantno otvarao topice - danas bili u lovu,knock,knock....),lik je ful ispravan......makinu mi je prodo moj prijatelj bojan po kvartovskoj cijeni......slikice čim ufektam koju kap krvi i naravno vremena!!!!
STAY GUTENBERG
igor.sb:
vedrane180 sretno s novo starom 2t micom
:headbang: :headbang:
a igor172 aka zeko je ljudina i pol u oba smisla :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju