Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Iskustva sa zakonom do 50km/h  (Posjeta: 3059 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline B.E.G.A

• Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Novska
Odg: Iskustva sa zakonom do 50km/h
« Odgovori #20 : 05 Listopad, 2009, 22:12:38 »
zaustavila me gica, pogleda dokumente i sve (sve ispravno) i zamisli se i majstor me pita, koliko ide taj skut?? ja reko pa neznam, neradi mi sat...  :icon_tongue: ljepo uzo prometnu, kaze prati me i u stanicu za tehn. pregled, stavili me na valjke, izmjerili da ide vise, na licu mjesta skinio tablicu i dosla kazna nakon nekog vremena, 700 naku. et  :happy3:

dobro si i prošo 700kn i nije neka kazna  :icon_biggrin:

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #21 : 05 Listopad, 2009, 22:24:18 »
majstor me pita, koliko ide taj skut?? ja reko pa neznam

Slijedeci put reci da ide 50  ;D

Offline DvdAerox

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #22 : 05 Listopad, 2009, 23:00:39 »
homologacija ti je zezancija teška, iako se može napravit da ju prođeš, ja znam kad kamion vozim na homologaciju nakon uvoza, nije vozilo prošlo jer im se nisu poklapali serijski brojevi poklopca bočne rasvjete i majstor je rekao nemože, teraj doma kupi serijske u servisu.
E a tamo ti treba ako oćeš veću tablicu dokaz o većoj kubikaži, pretpostavljam račun od agregata i od firme koja ga je ugradila itd itd...e onda ti na problem dolaze kočnice i tome slično...znam da je bio pokušaj da se sr180 od jednog dečka sa krka, možda ga znate , prebaci na veću kategoriju, da se homologacija napravi, cijena je bila oko 200€ koliko se sjećam al neznam zašto točno nije bilo izvedivo

mislim da je homologacija laksa za izvest za one sta imaju aeroxa, disk prednji uzmes od njega, iza stotka ima bubanj, a disk je jos bolje, sve drugo je slicno ili isto... to mislim za one sta zadrze 50 a zele veliku tablu zbog 50km/h  :)