Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning peugeot x-fight 100
kloky:
nemogu virovat, hvala ti puno..... sad ču probat doč nekako do nje. jeli je slowrider moze naručit ili?
FRED PERRY:
--- Citat: kloky - 13 Studeni, 2009, 11:02:26 ---nemogu virovat, hvala ti puno..... sad ču probat doč nekako do nje. jeli je slowrider moze naručit ili?
--- Kraj citata ---
Posalji mu PM, al mislim da on narucuje samo sa Sip-a! :dontknow:
kloky:
e sad, znači multivar čemo stavit, kit isto sve od malossi-a, tehnogas racing za njega, karburator ostaje, jedino me sad zanima šta sa filterom tj usisom zraka imam originalni ai malossi-jev red i koje valjčiče da stavim tj tezinu, one šta dolaze uz multivar ili? :dontknow: :help: :icon_scratch: i jeli tribam minjat svičicu?
kloky:
fred perry šta si ti na svome skuteru sve napravio i kako ti vozi sada? imaš li kakvi prijedlog još za mene šta da napravim. odlučio sam njega sredit da kopa asfalt ispod sebe i da me sluzi još barem 2-3 godine. a ako se skupi štagod para onda čemo ga prodat pa onda kupit nešto jače. hvala puno na odgovoru. :icon_thumright:
FRED PERRY:
--- Citat: kloky - 19 Studeni, 2009, 16:00:39 ---fred perry šta si ti na svome skuteru sve napravio i kako ti vozi sada? imaš li kakvi prijedlog još za mene šta da napravim. odlučio sam njega sredit da kopa asfalt ispod sebe i da me sluzi još barem 2-3 godine. a ako se skupi štagod para onda čemo ga prodat pa onda kupit nešto jače. hvala puno na odgovoru. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Zasad od setupa sam stavio Malossi Multivar, Malossi V-Belt, Stage6 gljivu, LeoVince Touring..
I mogu ti rec da sam zaista zadovoljan. A kad skupim neku lovu planiram uzet jos Dellorto 19mm fergazer, Polini kvacilo i zvono, Stage6 usis.
E onda ce, kako ti kazes kopat asfalt, al doslovno. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju