Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning peugeot x-fight 100
vktr:
--- Citat: grbi128 - 06 Studeni, 2009, 19:30:50 ---ako je nema na netu onda nevjerujem ni da je u servisu imaju...
--- Kraj citata ---
Nema druge osim serijske radilice za Pežo 100, na netu ih ima, a također i u Forticaru, ako ne trenutno na lageru, onda se može naručit, cijena ispadne oko 1400 kn za keš
sfighter:
prvo pogledaj u kakvom ti je stanju radilica ako nisi......
a pregledas i lezaje na radilici i svakako iglicasti na klipnjaci.....
zatim karike.....
sto se tice karb. mogao je i serijski.....
te jos trebas srediti prijenos..... to bi ti bilo najbolje..... drugi federi kvacila te variomat
nesto tipa malossi multivar ili polini speedcontrol......
kloky:
hvala na savjetu. gleda sam i pitao svugdje nema sportske radilice nigdi. više se ne proizvodi za taj skuter, malossi multivar sam naša ali mogu ga naručit tek u 3 mjesec jer tad naručuju dijelove. 2 puta godišnje. ostavit ču original karburator po vašem prijedlogu. imam cilu zimu za trazit dijelove. moderatoru se ispričavam radi krivog naslova, novi sam na ovom forumu pa nisam znao. ako itko ima još kakvih savjeta slobodno neka mi kaze. ???
FRED PERRY:
--- Citat: kloky - 10 Studeni, 2009, 12:34:52 ---hvala na savjetu. gleda sam i pitao svugdje nema sportske radilice nigdi. više se ne proizvodi za taj skuter, malossi multivar sam naša ali mogu ga naručit tek u 3 mjesec jer tad naručuju dijelove. 2 puta godišnje. ostavit ču original karburator po vašem prijedlogu. imam cilu zimu za trazit dijelove. moderatoru se ispričavam radi krivog naslova, novi sam na ovom forumu pa nisam znao. ako itko ima još kakvih savjeta slobodno neka mi kaze. ???
--- Kraj citata ---
Multivar mozes narucit preko Slowridera kao i sve ostale dijelove, uz to dodju ti u roku tjedan dana. :icon_thumright:
FRED PERRY:
Ispravak netocnog navoda, radilica je pronadjena i to po vrlo dobro cijeni: http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/p/PEUGEOT-SPEEDFIGHT-100cc-TREKK-1590.aspx :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju