Ostalo > Sportski kutak

Hajduk, sve o majstorima s mora...

<< < (16/17) > >>

King_Of_Zadar:
malo smo usli u dublju raspravu o kojoj bi se dalo raspravljati duže vrime... svatko od nas ima svoje stajaliste o hrvatskom nogometu,trenerima,menedžerima,igracima,,,, ja respektiram tvoje ali se ne slazem... živi i veseli bili !!  :primirje:  :occasion14:

Goran:

--- Citat: IZd - 19 Veljača, 2008, 22:45:59 ---...Naročito kada jedan 20-to godišnjak predviđa da će živjeti još 10 godina... ??? :(

--- Kraj citata ---
Meni sasvim dovljno!!!

Goran:

--- Citat: IZd - 19 Veljača, 2008, 22:44:15 ---Gubljenje vremena,...nema više smisla...

--- Kraj citata ---
Naravno da je za tebe to gubljenje vremena kad nisi u nekim stvarima u pravu!!!Nema ti smisla kad ne znaš općenito potkrijepiti svoje tvrdnje ipak to ne doliči tebi jer si ti pametan, obrazovan i veoma uspješan!!!
Ja sam opisao činjenično stanje i ti si ostao bez riječi i prešao na sasvim drugu temu!!!

Goran:

--- Citat: King_Of_Zadar - 19 Veljača, 2008, 23:40:32 ---malo smo usli u dublju raspravu o kojoj bi se dalo raspravljati duže vrime... svatko od nas ima svoje stajaliste o hrvatskom nogometu,trenerima,menedžerima,igracima,,,, ja respektiram tvoje ali se ne slazem... živi i veseli bili !!  :primirje:  :occasion14:

--- Kraj citata ---
100 ljudi, 100 čudi!!! Evo u nečemu se slažemo!!! :icon_thumright:

IZd:

--- Citat: Goran - 20 Veljača, 2008, 20:24:01 ---
--- Citat: IZd - 19 Veljača, 2008, 22:44:15 ---Gubljenje vremena,...nema više smisla...

--- Kraj citata ---
Naravno da je za tebe to gubljenje vremena kad nisi u nekim stvarima u pravu!!!Nema ti smisla kad ne znaš općenito potkrijepiti svoje tvrdnje ipak to ne doliči tebi jer si ti pametan, obrazovan i veoma uspješan!!!
Ja sam opisao činjenično stanje i ti si ostao bez riječi i prešao na sasvim drugu temu!!!

--- Kraj citata ---

:rofll: :rofll: :rofll:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju