Ostalo > Sportski kutak
Hajduk, sve o majstorima s mora...
Goran:
Ti si napisao da se kod nas svaki transfer koristi kako bih se Mamiću na napunio đep!!!Pa to su Mamićevi igraći naravno da mora imati postotak odnosno zaradu ipak je Da Silva njegov igrač kao i Čorluka!!!Kod tih transfera je ogromnu lovu zaradio ali je i uložio i bio pametan kada nitko nije ni znao za njih dvojicu!Sječam se prije 3 godine sam igrao protiv Čorluke u kupu kada je bio običan igrač a on je tada bio Mamičev igrač!!!
Pitam ja tebe da si ti menađer i da imaš nekog talenta koji je će sazrijeti u igrača i kojeg ćeš prodati i zaraditi 20% od tarnsfera po ugovuru, da li bi ti svoju zaradu dao klubu????
Mmić je dobio svoju zaradu, klub odštetu a igrač plaću i možda neku proviziju ako je bila navedena ilil dpgovorena u ugovoru!!!
Frende daj mi reci zašto je jugoslavenska liga bila jedna od najjačih u Europi??? - zato što igrači nisu smjeli u inozemstvo dok ne navrše 27 godina!!!
Sorry što ne razmišljam poput odraslog čovjeka kao što si ti!!!
IZd:
Gubljenje vremena,...nema više smisla...
IZd:
...Naročito kada jedan 20-to godišnjak predviđa da će živjeti još 10 godina... ??? :(
IZd:
...A recimo jedan Maldini igra aktivno profesionalni nogomet s gotovo 40 godina...(Kad bolje razmislim stanje Duha nije niti za usporedbu!!!)...
IZd:
:cigle: :cigle: :cigle: :icon_jokercolor:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju