Općenito > Oprema

Kombinezon

<< < (2/3) > >>

Drnda:
i koje su cijene za m tech, iskreno mislio sam na 2 dijelni, jer mi je nekako jednostavniji , jer sa jednodijelnim sam nekako.. ono nije jednostavno ako negdje stajem pa ono. nezz kako bi objasnio, dvodijelno je jednostavno jer hlace ne moram skidati, ali jaknu bi vise volio da je moguce odvojiti..

2TDottore:
mislim da se cijene krecu negdje oko 4000kn za dvodjelne a jednodjelni su negdje oko 5000-7000kn......ja cu si najvjerojatnije uzet na proljece jednodjelni M-tech Nos race i ispast ce me negdje oko 3500kn....

Drnda:
aha vidim da im na stranici nemaju cijene.. isplati li se uzeti polovno, u mene nema toga nigdje blizu za kupiti tako da to jedino kada budem u metropolu isao.. sto mi treba da bi ostvario popust,, imaju li clanovi foruma popust ili sto...

2TDottore:
ja recimo nikad nebi uzeo polovni kombinezon jer on se oblikuje po tijelu prvog vlasnika i ti kad ga kupis to vise nije to a i kombinezon kupis jednom i imas ga osim ak ne padnes jedno 54 puta pa ga totalno ubijes....  ;D

a kai se tice popusta nema popusta za clanove foruma....ja imam popust preko nekog drugog.....

Drnda:
onda ako budem uzimao samo novi, ma i ja cu pokusati kada budem uzimao preko nekoga, ipak je to velika razlika u cijni sa popustom....
ali svejedno dvodijelno je po meni puno bolje, jednodijelno je po meni samo za stazu, a tko zna ocu li ja staze vidjeti..  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju