Općenito > Oprema

Kombinezon

(1/3) > >>

Drnda:
ovako zanimaju me kombinezoni za motor, znaci da ima protektore, i zanima me jel bolje jednodjelni ili dvodjelni, jer nekako dvodjelni mi nekako puno jednostavniji, kako se inace krecu cijene, jel velika razlika novo i polovno, i isplati li se uopce kupovati polovno.. moze li se to probati, jer ja sam inace visok oko 185 cm i twzak 75 kg pa neznam za mjeru...

2TDottore:
kae drnda.....uhvatio te strah da ne opadnes i ne pogulis koljena laktove pa kupujes kombinezon....bwahahahahhaa.......al moras imat par oziljaka...toe sexy......cure na to padaju.....

Drnda:
nije me uhvatio strah, nego volim imati opremu na sebi jer i na skutu mi je zeznuto spustim nogu pa sam jednom zgulio koljeno , a kamoli na motorima, jer sada ipak prelazim na motore, a nadam se uskoro i na malo jace 4t motorcice tako da bih zelio imati opremu odgovarajucu, ako ti zelis imati tijelo puno oziljaka, samo padaj kao dosada, meni to nije sexy...  :laughing7: :laughing7:

munja:
ja imam ixs-ovo odijelo dvodjelno ali ga sa cifom možeš spojiti u kombinezon ima sve štitnike znači laktovi,koljena,
za leđa,bedra ma uglavnom za sve prošle zime mi je lik izletio pred mene jbg kiša padala razbio se ko pička motor se zabio
iza u auto a ja otklizao jedno 15-20 metara odjelo me zaštitilo skroz ni ogrebotine nisam imao tak da je bar meni odjelo super
i košta ti cca 3000 kn kod šepića.. :icon_thumright:

2TDottore:
ak mislis uzimat kombinezon onda si uzmi jednodjelni sa grbom i sladerima jer sve ostalo je bzvz....i moja preporuka je m-tech jer imaju odlicnu kvalitetu koze i protektora a cijena je naspram ovih razvikanih firmi i vise nego pristupacna....jos ak nadjes nekog ko ima u migo motu jedno 20-30% bolje nemoze....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju