Tehnički kutak > Tuning skutera
dio spuha
gokiSP:
pa ne pusta to plinove van..naravno ako je u ok stanju..katalizator ju unutar toga
Drnda:
onda je ovaj lik dobro skrenuo hahha
dino73n:
--- Citat: gokiSP - 02 Listopad, 2009, 18:19:00 ---pa ne pusta to plinove van..naravno ako je u ok stanju..katalizator ju unutar toga
--- Kraj citata ---
Nemas pojma,kakav crni katalizator,to se zove fleksibilna cijev a sluzi naravno da bude fleksibina,znaci da ublazava vibracije koje proizvodi motor i prenosi na cijeli auspuh pa onda auspuh puca na zdravo.
Evo ti katalizator
gokiSP:
--- Citat: dino73n - 02 Listopad, 2009, 20:53:35 ---Nemas pojma,kakav crni katalizator,to se zove fleksibilna cijev a sluzi naravno da bude fleksibina,znaci da ublazava vibracije koje proizvodi motor i prenosi na cijeli auspuh pa onda auspuh puca na zdravo.
Evo ti katalizator
--- Kraj citata ---
pa jesam ja rekao da to nije fleksibilna cijev?? pokazi mi di sam to rekao, molim te! jel katalizator isti na svakom autu?? nije! prema tome nemoj pisat nesto ako nisi siguran..imam doma auto koji ima katalizator u toj fleksibilnoj cijevi.
Drnda:
do sada nisam vidio katalizator u tome pa zato sam pitao jel to samo radi toga da nije fixno radi vibracija...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju