Tehnički kutak > Tuning skutera
dio spuha
SF-2:
na mom autu tako izgleda katalizator, odmah poslije kolektora i tu mu je malo promjer veci, a prema stranama se suzava u cijev...
dino73n:
--- Citat: gokiSP - 02 Listopad, 2009, 20:58:15 ---pa jesam ja rekao da to nije fleksibilna cijev?? pokazi mi di sam to rekao, molim te! jel katalizator isti na svakom autu?? nije! prema tome nemoj pisat nesto ako nisi siguran..imam doma auto koji ima katalizator u toj fleksibilnoj cijevi.
--- Kraj citata ---
Nemoj valjat gluposti,katalizator je kao sto vrlo dobro znamo keramicki proizvod i da se nalazi u flexi cijevi polomio bi se dok trepnes,imam 32 godine a kao mehanicar radim od malih nogu znaci oko 20 godina i vrlo dobro znam sta je katalizator,kako izgleda i na kojem autu kako izgleda.No hard feelings al tako je.Pozz
gokiSP:
--- Citat: dino73n - 03 Listopad, 2009, 19:12:47 ---Nemoj valjat gluposti,katalizator je kao sto vrlo dobro znamo keramicki proizvod i da se nalazi u flexi cijevi polomio bi se dok trepnes,imam 32 godine a kao mehanicar radim od malih nogu znaci oko 20 godina i vrlo dobro znam sta je katalizator,kako izgleda i na kojem autu kako izgleda.No hard feelings al tako je.Pozz
--- Kraj citata ---
ok ja ti do preksutra mogu tupit jedno al od toga nista..ali slika govori 1000 rijeci, slikat cu cim ulovim priliku i pokazat ti..btw i ja sam mehanicar i isto tako jako dobro znam sta je katalizator i di se on nalazi i kako izgleda
Pupo:
Jel i na mojoj meci iz 86 u toj cijevi katalizator? :toothy12:
Uopće nevidim razlog zašto isprdavate tu sliku, netko se poslužio fleksibilnom cijevi, koja makar na nešto liči a ne ko na zx-u od derbija, di je spulja sa gumenim crijevom spojena!
gokiSP:
i polini evo je spojen sa gumom ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju