Ostalo > Svijet računala i mobitela

Nemrem vise igrice igrat

<< < (2/4) > >>

robert:

--- Citat: Poggiali - 02 Listopad, 2009, 21:26:02 ---a bokte kai se čudiš... budi sretan da nije sve zgorilo XD, ja sam dao 800kn za napajanje :D odi po drugo dok se opet ne zdimi  :toothy9:

--- Kraj citata ---
tako nekako sam i ja svoje napajanje platio. samo me sad nemoj pitat koja marka i detalje. :toothy10:

Poggiali:

--- Citat: Luka 0101 - 02 Listopad, 2009, 21:29:28 ---bum iso po drugo...

djeco ovo vam je skola... ne kupovati jeftina napajanja jer nebute mogli igrat igrice...

--- Kraj citata ---
pa da .. pogotovo kai ta jeftina napajanja imaju daleko ispod deklarirane snage i daju nestabilan napon , što ostale komponenete obožavaju... tak da ja nebi riskirao :)

munja:
za ovo ti netreba napajanje http://www.igra.hr/  :toothy9:

samo deri  :headbang:

Marko.S:
ja sam slagao komp i slozio sve dobre stvarcice u njega i nije bilo za dobro napajanje i naravno pozalio sam,poslije sam kupio "malo" bolje :icon_thumright:

Pupo:
Luka vjerojatno ti je ošao čip za 3D, zna se desit  :icon_biggrin:

Vidim tu, ima vas dosta koji ste kupili skupe konfe i onda jeftino napajanje, a napajanje je komponenta koja se najviše kvari ili je uzrok kvaru. A da stvar bude gora, redovito zna povući još nešto sa sobom.

Iako u ovom slučaju, nije krivac napajanje jer da je, ošla bi grafa dokraja. Jedan frend se tako hvalio, kako je kupio super duper jeftino napajanje i igrom slučaja udari grom. I kaže on, napajanje je predobro, izdržalo je udar groma al je zato sve ostalo izgorilo!  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju