Ostalo > Svijet računala i mobitela
Nemrem vise igrice igrat
luna500rr:
--- Citat: Area51 - 03 Listopad, 2009, 09:53:15 ---Luka vjerojatno ti je ošao čip za 3D, zna se desit :icon_biggrin:
Vidim tu, ima vas dosta koji ste kupili skupe konfe i onda jeftino napajanje, a napajanje je komponenta koja se najviše kvari ili je uzrok kvaru. A da stvar bude gora, redovito zna povući još nešto sa sobom.
Iako u ovom slučaju, nije krivac napajanje jer da je, ošla bi grafa dokraja. Jedan frend se tako hvalio, kako je kupio super duper jeftino napajanje i igrom slučaja udari grom. I kaže on, napajanje je predobro, izdržalo je udar groma al je zato sve ostalo izgorilo! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Da nije stedio na kucanskim instalacijama nebi sad imao sprzen komp...
Meni je par puta ošino grom u blizini kuće u vodove, svima pocrkale televizije samo nisu meni i susjedu ;)
Dobra fora za zastitit sklopove od groma je ona mala zener dioda :icon_thumright:
Luka 0101:
nisam stedio neg jednostavno nisam imao dok sam kupovao djelove..
napajanje sam dobio uz kuciste i reko si , bu dobar za prvu ruku
animatrix:
sad kad budes uzimao, uzmes fortrona za 300kn i mirna bosna
dhorvat:
Ja sam dugo vremena šparal na napajanjima i na kraju sam skužil da je to najlošiji potez kaj možeš napravit. Zato sam sad na novom kompu kupio Chieftek 550W i nemam problema s ničim više :laughing11: :laughing7:
Crazy Kuree:
ja sam platio napajanje i kućište za 200 kn i dan danas radi a bilo je to prije 7 godina
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju