Tehnički kutak > Tuning skutera
struja,izmjenicna i istosmjerna
sttipe:
jel zna neko,na skuterima (nrg)sta sve radi na izmjenicnoj struji,a sta na istosmjernoj?xebucka me regler,ili nesto drugo,al mislim da je on..ne daje mi dobar napon mi bude 6-7-8 volti,i kako dajem gas-smanjuje se..izmjenicni je uredan,svitlo radi,zmigavci,i senzor temperature..pokazivac razine goriva ne radi..lampica rezerve,neznam..lampica od ulja neznam..mogu li se te tri stvari spajat na izmjenicnu-na spule?aku mi je u ofsajdu,(unibat baterija ni nove nevaljaju)a alnaser mi nije ni nuzan..posjetija sam jednog autoelektricara,nije se stel mijesat..kaze da on samo zamjeni neispravan dio,a da zice i ozicenje nece ispitivat,niti se uopce u to dirat..da mu skuteri nisu dragi,itd..izbjegava starije motore..
..::IVKULJA::..:
svjetla,stopovi zmigavci,truba.. rade na istosmjernu a sve ostalo izmjenicna... izmjenicna ti ide do reglera i iz njega izlazi istosmjerna
SlowRider:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 01 Listopad, 2009, 18:42:51 ---svjetla,stopovi zmigavci,truba.. rade na istosmjernu a sve ostalo izmjenicna... izmjenicna ti ide do reglera i iz njega izlazi istosmjerna
--- Kraj citata ---
svjetla rade na izmjenicnu struju
2TDottore:
kao prvo krepo ti je regler i moras nabavit novi jer on mora punit izmedju 12.8-13.5V...
kao drugo unibatovi akumulatori su jedni od najboljih i to kai neko ne odrzavaa redovito akumulator ne znaci da akumulator nevalja....
kao trece tom svom elektricaru mozes slobodno porucit da promjeni posao ako nece radit ispitivanje zica i elektronickih komponenti onda neznam kai radi.....valjda uzme laptop i spoji ga na auto i ustanovi gresku i kaze samo da odes kupit novo.... to moze svako....
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 01 Listopad, 2009, 18:45:43 ---svjetla rade na izmjenicnu struju
--- Kraj citata ---
kak svjetla mogu radit na izmjenicnu struju kad idu prek akumulatora..... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju