Općenito > Maxiskuteri
Kupnja skutera - pomoc pri odabiru
Nikon:
razrada ti je 1000km dakle nema pun gas i konstantna brzina te nista preko 80 na sat...
posli 1000km pali vozi deri gazi..
auspuh leovince je po meni najbolji..
leovince neam isti top za sve skutere dok shacal i deak imaju isti top a jos se moras mucit sa granon jer je ne dobijes s auspusima..
od vlasnika skutera sa shacalom san cua samo ktirike.. skinilo im krajnu a zvuk je dosta slabiji od leo vince-a
deka se bolje cuje al je po meni preotvoren...
caka je sta leo vince ima i prigusivac ;) mos ga regat bez problema ... a lako se skida.. ima jako dubok zvuk... pogotovo kad se skuter zavrti u djire..
ljudi se po putu okricu i gledaju sta rpolazi odkad san stavia leo vince..
;)
Punisher:
--- Citat: rovinjscoot - 06 Lipanj, 2007, 17:31:56 ---Narucio ja derbija, stize za 2-3 dana u rovinj :-)
Dali se taj skuter treba razrađivat neko vrijeme ili?
I mislim stavit neki drugi auspuh, kao shacal leovince deak, pa sta mi preporucujete da stavim gore????
naravno stavljat cu jos i variomat i ostale sitne dijelove kojima cu dobit na preformansama :dontknow: :dontknow:...
--- Kraj citata ---
Svaka mašina se treba razrađivati...
Auspuh ne bi stavljao prije bar prijeđenih 1000km
LOOD:
--- Citat: Nikon - 06 Lipanj, 2007, 17:53:25 ---razrada ti je 1000km dakle nema pun gas i konstantna brzina te nista preko 80 na sat...
posli 1000km pali vozi deri gazi..
auspuh leovince je po meni najbolji..
leovince neam isti top za sve skutere dok shacal i deak imaju isti top a jos se moras mucit sa granon jer je ne dobijes s auspusima..
od vlasnika skutera sa shacalom san cua samo ktirike.. skinilo im krajnu a zvuk je dosta slabiji od leo vince-a
deka se bolje cuje al je po meni preotvoren...
caka je sta leo vince ima i prigusivac ;) mos ga regat bez problema ... a lako se skida.. ima jako dubok zvuk... pogotovo kad se skuter zavrti u djire..
ljudi se po putu okricu i gledaju sta rpolazi odkad san stavia leo vince..
;)
--- Kraj citata ---
Nema prigusivac nego uz LeoVincea dobijes homologaciju pa mozes s njim na tehnicki.
Nikon:
ima prigusivac brate na skuteru mi je leo vince..
kad nema prigusivac ni homologacija ti ne pomaze..
evo .. da nebi bilo..
to je prigusivac iz auspuha.. ide na njega s 2 imbus vide.. u setu dodje u dihtung kad ga se skine da se stavi i jos jedan limeni dio koji je sirine ovog da auspuh lici na nesto od zada...
evo ... to je leo vince bez prigusivaca :)
rupe na prigusivacu se ne podudaraju s ovima unutra i onda je dosta tisi i skuter ide losije jer ga gusi... ...
@ rovinj.. punisher ti je dobro reka auspuh nista dok ne razradis masinu.. ja bi cak isa na 2000km dok ne bude to ko podmazano ....
ryder on the storm:
--- Citat: Nikon - 01 Lipanj, 2007, 11:36:24 ---neusporedivo brze ide i bolje vuce...
to ti nemogu opisat ... moras vidit kad vozis motor od 150ccm pa neko s 200 prodje kraj tebe ista stvar.. nemos mu zaprdit ako ti skuter nije nabrijan ;)
bolje ubrzanje, veca krajnja,.... nema se sta vise rrec
--- Kraj citata ---
180 sp, on bi ih oba dva skupa pojeo za doručak :headbang: :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju