Općenito > Maxiskuteri
Kupnja skutera - pomoc pri odabiru
Nikon:
kakve veze ima cvajo 180ccm sa vxr.om i derbijem 4t???
rovinjscoot:
A sta se sve dobije u paketu sa 4road?
Dakle stavim 4road, malossi variomat, federe i kelvar remen i to bi bilo to,,
A koliko bi to kostalo?????
Nikon:
sa 4 road dobis prigusivac, granu, nosac auspuha, vijke za njega, 2 dihtunga i lakse kugle (i papir da s njim mos registrirat skuter tako da nemoras vracat serijski auspuh)
multivar ti je 900kn,
4road 2200kn
remen ti je 150kn
federi malossi su 140kn (set bili,zuti,crveni) ti stavljas odma crvene zbog auspuha :)
cca 3400kn :headbang:
P.S. mal oces morat kugle kombinirat.. 10-16 eura ti dodje pak kugli :) ..
mislin da bi s 2 grama laksima od serijskih tribalo to bit to .. a ako ne bude triba probat vise setova ili eventualno stavit 3-3 kugle sa gram razlike
debeljko:
uzmi si vxr-a jer sam bio u gorici u motormaniji i frajer mi je reko da se derbi puno kvari(bratic mi je kupio gp1 50 racing i pokvario mu se za tjedan dana
black-rox:
--- Citat: debeljko - 27 Studeni, 2007, 10:12:55 ---uzmi si vxr-a jer sam bio u gorici u motormaniji i frajer mi je reko da se derbi puno kvari(bratic mi je kupio gp1 50 racing i pokvario mu se za tjedan dana
--- Kraj citata ---
Šta ti sereš da se derbi kvari motor je dobar samo šta su plastike nekvalitetne,a mašina je od piaggio i vozi se bolje i od runnera i od nexusa. :nono:
Iova tema je stara 100 godina dečko je već kupio derbia a ti mu sad daješ neke preporuke :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju