Općenito > Propisi

Vozačke dozvole...

<< < (17/18) > >>

filiplatinovicz:
Škola sigurne vožnje, predviđena zakonom od 20.8.2004. još nije uvedena i neće se uvodit još godinu dana pa novi Mladi) vozači pojedinih kategorija mogu samo promijeniti svoje dozvole u trajne (ako nemaju medicinskih ograničenja)... barem za sada!

SlowRider:

--- Citat: filiplatinovicz - 03 Veljača, 2007, 22:49:55 ---Škola sigurne vožnje, predviđena zakonom od 20.8.2004. još nije uvedena i neće se uvodit još godinu dana pa novi Mladi) vozači pojedinih kategorija mogu samo promijeniti svoje dozvole u trajne (ako nemaju medicinskih ograničenja)... barem za sada!

--- Kraj citata ---

E to se trazi 8)

StreetRunner:
Ma to je po meni bezveze ali kako će država napunit proračun nego jeb** nas građane RH.
A što se tiče poligona ja mislin da će se to odgodit na više godina jer taj poligon ima jedino u ZG a u ostalin gradovima nema nijednog :glasses9: :frajer:

filiplatinovicz:
Problem su poligoni, barem po jedan u županijskim središtima (ima i u Varaždinu i Rijeci koliko ja znam), ali i sadržaj same nastave te ispitnoi kriteriji... Na svaki način u ovoj izbornoj godini HDZ je problem prebacio na nasljednike... Koliko će oni prionuti poslu, tek će se vidjeti!

Punisher:
Tako je ali će nas uvijek s neke strane zafrkavati to je sigurno  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju