Općenito > Propisi
Vozačke dozvole...
SlowRider:
Ej ljudi cujem da ce ubrzo poskupjeti B kategorija, da li netko zna vise o tome?
Koliko traje polaganje za B kategoriju, uzmimo neki prosjek koliko treba vremena da se dobije vozacka dozvola. Trebam znati da mogu planirati...
Punisher:
A čuj to ti stvarno ovisi i o predavanjima kako se grupa dogovori sa nastavnikom koliko će se dnevno odrađivati i ovisi kad su ispiti. Koliko se sjećam za prvu pomoć (bar ovdje u Zadru) su ti ispiti svaki drugi tjedan...
I onda opet ovisi koliko često voziš... znači trebaš odradit 30-ak sati vožnje i onda na ispit.
Ja sam se u autoškolu upisao sa 17 ipo god i odradio sve u nekih 3mj ali sam morao čekati da napunim 18 jer ti je to sad po novom pravilo da bi mogao pristupiti ispitu vožnje... i da dalje ne govorim ograničenje ti je da 2 godine ne smiješ voziti od 23 do 5 osim ako je suvozač osoba koja ima minimalno 5 godina vozačku (koja mu u tom trenu nije ili oduzeta ili da nije pio) i ne smiješ voziti auto iznad 100 konja. Onda nakon 2 god polažeš još jedan ispit i ako ga prođeš dobivaš stalnu vozačku i bez navedenih ograničenja (da ne bi pomislio da možeš voziti 200 km/h u gradu... šala :laughing7:)
Ima još toga ali eto čisto da ne bi se sad raspisao neke osnovne stvari sam rekao... ostali se slobodno nadopunjevajte. :icon_thumright:
Punisher:
E da a za cijenu kolika je kad se bude mijenjala i kad će se mijenjati ne znam... opet ti ima nekih razlika od škole do škole.
SlowRider:
Znaci kad me netko pita: Gdje si proveo ljeto? Pa na vozackom :angry9:
StreetRunner:
--- Citat: SlowRider - 03 Veljača, 2007, 17:56:55 ---Znaci kad me netko pita: Gdje si proveo ljeto? Pa na vozackom :angry9:
--- Kraj citata ---
E da je tako.Sad po novom zakonu moraš ić poslje položenog u školu sigurne vožnje koju organizira hak pa ćeš i taj tečaj morat platit.A onda još i 2 godine moraš vozit ka mladi vozač,nesmiš vozit od 23 do 5 ujutro.Uglavnon 100bespotribnih sranja koja moraš proć
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju