Tehnički kutak > Tuning skutera

žuti ili bijeli malossi federčići ???

<< < (5/6) > >>

dino gp1:
Na serijali ostavi serijske ili eventualno stavi malossi crne...

PanTheR_oo7:

--- Citat: dino gp1 - 01 Listopad, 2009, 09:55:55 ---Na serijali ostavi serijske ili eventualno stavi malossi crne...

--- Kraj citata ---

cek malo...

zar crni NISU NAJTVRDJI???

jel ima neka tabela po kojoj mogu vidjeti koja boja / tvrdoca mi je potrebna da bi kretao na 6k / 7k / 8k rpm?  I dal su to previsoki obrtaji za serijsku masinu, radilicu...{$default_huh_smiley}

3alfa3:
Ovo gore na slici su federi za Deltu i Fly kuplunge i poredani su po tvrdoci s lijeva na desno.
Federi za serijski kuplung su drugacije boje i duzine.

Lijevo je za Deltu i Fly, a desno za serijski Piaggio kuplung

PanTheR_oo7:
e hvala ti na tabeli :D  al sad me skroooz zbuni...  jedni govore da uzmem crne, a po tabeli crni su  od 3000 5000 rpm    Kod mene na SERIJALI krece sa  oko 5000 rpm (po tabeli  to su ZUTI R)    SAD NISTA NE KONTAM!!!  HOCU DA KRECEM NA VISIM OBRTAJIMA!!! SVE JE SERIJALA!!!

3alfa3:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 02 Listopad, 2009, 11:31:50 ---e hvala ti na tabeli :D  al sad me skroooz zbuni...  jedni govore da uzmem crne, a po tabeli crni su  od 3000 5000 rpm    Kod mene na SERIJALI krece sa  oko 5000 rpm (po tabeli  to su ZUTI R)    SAD NISTA NE KONTAM!!!  HOCU DA KRECEM NA VISIM OBRTAJIMA!!! SVE JE SERIJALA!!!

--- Kraj citata ---

Neda mi se sad u teoriju rada rotacionog kuplunga na CVT prijenosu, ali samo ti mogu reci ovo - okretaji na kojima kuplung radi niti teoretski ne mogu biti isti ili veci od onih na kojima variomat vec pocne raditi. U praksi je to i znatno nize.

Isto tako, da stavis najtvrdje federe koji postoje, velika je sansa da bi po okretajima radilice kretao ranije nego sa federima koji su meksi, ali odrade prije nego variomat pocne saltat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju