Tehnički kutak > Tuning skutera
žuti ili bijeli malossi federčići ???
gokiSP:
ma znam ja to al meni ovo ovako rr i plavi polini savrseno odgovara..je da kvacilo traje jako kratko al zadovoljstvo se skupo placa :icon_biggrin: ja sam na runneru for stunt imao na sc08 plave i multivar :toothy11:
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Rujan, 2009, 14:57:46 ---Istina, ali tek neznatno tvrdji
--- Kraj citata ---
na minarelliju je razlika nekih 800-1000rpm u startu (piaggio kvacilo), konkretno sa serijskim malo nisko hvata, sa crnim malo previse, nasao sam sredinu sa nekim polini oprugicama...
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 30 Rujan, 2009, 16:39:02 ---na minarelliju je razlika nekih 800-1000rpm u startu (piaggio kvacilo)
--- Kraj citata ---
To je dosta velika razlika - kao "jedan broj" razlike medju federima (mozda i malo vise)
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Rujan, 2009, 16:47:45 ---To je dosta velika razlika - kao "jedan broj" razlike medju federima (mozda i malo vise)
--- Kraj citata ---
stvarno je velika razlika, toliko velika da crni federi nisu bas upotrebljivi, a da ne pricam o zutim i bijelim oprugicama iz seta... potpuno drukcije ponasanje nego na piaggiu
PanTheR_oo7:
--- Citat: SlowRider - 30 Rujan, 2009, 16:39:02 ---na minarelliju je razlika nekih 800-1000rpm u startu (piaggio kvacilo), konkretno sa serijskim malo nisko hvata, sa crnim malo previse, nasao sam sredinu sa nekim polini oprugicama...
--- Kraj citata ---
imam runera sp 50 serijala
krece na oko 5000 rpm
jel ima neka tabela po kojoj mogu vidjeti koja boja / tvrdoca mi je potrebna da bi kretao na 6k / 7k / 8k rpm? I dal su to previsoki obrtaji za serijsku masinu, radilicu...???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju