Open je bio kod mene dosta dugo na testu, odblokana serijala. hebeno dobar skuter, meni i lijep.
vozi se kao motor zbog relativno velikih kotača i visokog središnjeg grebena. položaj sjedenja je pomalo sportski, ali prirodan i relaksirajući, sjedalo udobni dovoljno prostrano, ovjes sportski dobar. inače, sjedalo je na kat, vrlo ergonomično. upravljač pruža sasvim dovoljno prostora i dobro je odmjeren. ciklistika je izvrsno. očekivao sam da će balans na osovinama biti poremećen jer races kojim dijeli sasiju ima motor više naprijed, ali nije. prednji nema tendenciju bježanja pri naginjanju. prolasci kroz zavoje su nadasve sigurni i precizni izvrsno drži smjer i reagira na promjene...
motor je izvrstan, linearno ubrzava do 60/h, relativno brzo dolazi do 70/h po dig. brzinomjeru postiže cca 80, pun, s mojih dobrih 100 kg. Komande, dobre i precizne, instrument ploča dopadljiva suvremena sa svim podacima.
Derbi je kralj u gradu, sasvim dovoljno snažan, brz i robustan i za vožnju bržim prometnicama i avenijama. suvereno prti ritam prometa. dovoljno je suzdržanih dimenzija da se može uspješno probijati i kroz najveću gužvu. zbog visokog grebena teže ga je uzjašiti od modela s niskom podnicom, ne prima viseću prtljagu, ali za mene to nisu nikakve mane, već naprosto osobine sportske koncepcije koja je doista sjajna..
Za 1. svibnja jahao sam s dečkima iz vespa cluba na derbiju preko sljemena do stubice pa okolo u zagreb. nedjelju nakon togas društvom preko samobora do jaske, sredičkog, pokupskog i velike gorice. Za kraj, oko 260 km u danu, zg, sisak petrinja, glina, Topusko, gvozd vojnić, tušilović, karlovac, jaska, zagreb. izuzetno ugodno i udobno bez umora. Idealan za izlete uz ugodne brzine krstarenja 50-70/h u praksi više i ne treba, to više što u usponima ne pokazuje slabost... za dvoje bio bi ipak pre slab i pomalo skučen, ali po gradu je sasvim ok i u toj kombinaciji.
prtljažnik dovoljan za integralku, završna obrada besprijekorna, posebno mi se svidio veliki spremnik goriva i precizan digitalni pokazivač. jedini šlamperaj očitovao se na testnom modelu u teškom zatvaranju sjedala koje se praktično otvara zakretanjem ključa u centralnoj bravici. što je rješivo jednostavnom intervencijom servisera...
Nakon oko 1000 prijeđenih km mogu samo reći da je izvrstan skuter i da bih ga volio posjedovati...
Nakon što sam ga vratio, osjećao sam se u visokom sjedalu svog klasično koncipiranog cvaje kao u magarećoj klupi!