Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Keeway HuRRicane Tuning & Styling by TebreX

<< < (16/20) > >>

MaXoVaC:
kud bas zutu..... ;D

TebreX:

--- Citat: radomir.g - 21 Studeni, 2009, 19:03:54 ---E Miljane reci mi koliko si platio taj filtercic na snizenju?
Ako muce - ima previse vazduha, treba mu veca dizna, ako brboce i trokira - treba manja dizna.
Uglavnom kod nas gde vlada taj Arreche setup se vec zna napamet :)

Stavi sport pro, arreche + taj filtercic, dizna 90 - 95 i kraj price :) Karb je jako lak za stel :P

--- Kraj citata ---
ee Rade dje si bolan :P
Pazi muče samo od 0-5, a brboće od 20-30, ali logično mi je da sad sa većom diznom nego pre da mu treba više vazduha zar ne??? :S

btw Maxovac ima samo žuti stage6 za 44mm... Nisam hteo ona sra*a Koso  :icon_tongue:

radomir.g:
Sto ne odg na pm covece.. Gledam vec par dana koji ti je, sta se duris  :toothy9:
Na ser. cilindar dizna oko 85-90 na taj filter, dok na Sport pro treba oko 90-95  :icon_thumright:

Razlicite otvore stelujes onim delom karba sa kojim se oni steluju..
Ako se gusi na vrhu gasa podesi vijak za smesu, srednji spektar polozajem igle, full gas glavnom diznom  :glasses9:

TebreX:

--- Citat: radomir.g - 21 Studeni, 2009, 19:19:14 ---Sto ne odg na pm covece.. Gledam vec par dana koji ti je, sta se duris  :toothy9:
Na ser. cilindar dizna oko 85-90 na taj filter, dok na Sport pro treba oko 90-95  :icon_thumright:

Razlicite otvore stelujes onim delom karba sa kojim se oni steluju..
Ako se gusi na vrhu gasa podesi vijak za smesu, srednji spektar polozajem igle, full gas glavnom diznom  :glasses9:

--- Kraj citata ---
Mislim da će to biti malo preveliko al ajd... imam 3 dizne 65 75 i 95... U motoboxu sam uzo najveću koja je preostala (75), u motoboxu ostale samo nalepnice posle ovog sniženja  :toothy12:

Gde si mi poslo pm, na ovom forumu? Ne pokazuje mi u inboxu novu poruku ?

radomir.g:
Da ovde... 5 poruka ne jednu  :toothy12:
75 je mala za taj filter. Zoksi sa skuteri.org vozi na ser. cilindru arreche 19, otvoreniji filter i dizna 85.
Na kitu ce biti 95 kao stvorena veruj mi, vikac je tako dugo vozio :)
I namontiraj vise taj je*eni kit, kao da je to neki posao  :toothy12:  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju