Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Keeway HuRRicane Tuning & Styling by TebreX

(1/20) > >>

TebreX:
Pozdrav svima, evo za mali uvod ja sam Miljan iz Backe Palanke sto bi se reklo "preko bare" sa Hrvatskom, tacnije deli nas samo Dunav sa Ilokom. No da se vratimo na temu :)
Skuter krece postepeno sa tuningom s obzirom da sam drugi razred srednje skole, tako da nemam veliki "izvor" novca osim ustedjevine :P
Ajd pa da krenemo :)
Prvo sam se kao i svaki klinac napalio na muziku na skuteru, pa sam morao i to da napravim ;)

Posle toga je stavljen Sito plus auspuh koji je bio na Apriliji SR-1 (Sa foruma Marija Pyrotherm team ) :P

Mislio sam to je to necu vise nista da diram, ali tuning je narkomanija...
Stavljen je duzi i siri kajish Stage6 Performance belt 804 x 17.5

Zatim sledi Motoforce Racing Varijator, Motoforce M - Type kvacilo,Motoforce Zvono, Stage6 medium centralna opruga kvacila, rolnice kombinovane 4.5g

Sklopljeno i masno :D

Onda je pala odluka na Tecnigas Trek, koji me je pozitivno odushevio, ali se ponasa kao i ostali "jaki" auspusi 30 km/h ne moze da se vozi trazi gas...

Sad sam se malo smorio sa stelovanjem, ali nadam se da ce me to proci :)  
Uskoro cu da kupim gljivu i par dizni za stelovanje, kad dodje rodjenan mozda padne i primar i neki kit i radilica  :occasion13:
tj uzimacu sigurno, sve zavisi od finansijske situacije :)
Tipovi komentara, poput prodaj to. skupi para pa kupi aeroxa i sl nece biti uvazeno niti tolerisano :)
Do nove izmene :headbang: :hello:

PROOF:
jesi razmisljal o nekom distanceru amortizera i skidanju ovog gadnog(sorry na izrazu) nosaca tablice ?

aeroxtuning:
fino  :icon_thumright:

R@kija:
koaj je godina i koliko ide

TebreX:
@Proof Razmisljao sam, o svemu, i to ce sve da ide van, a plastike ce da se preradjuju, bice i distancer amortizera i novo stop svetlo,zmigavci,undertail,blokovi od nekog minarelija ali Tuning je na prvom mestu sada, nemam vremena (a ni para) da se razmecem sa stylingom za sada :)
@aeroxtuning hvala :)
@rakitje00 2008 godiste :) Ide oko 75 po mom satu, dok na svim ostalim skuterima pokazuju 80-85 ali ja vise verujem mom satu, koji je skoro skroz tacan :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju