Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Keeway HuRRicane Tuning & Styling by TebreX
TebreX:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 20 Listopad, 2009, 00:22:52 ---koje si federcice na kvacilo stavio? centralni?
--- Kraj citata ---
motoforce srednje tvrdoce oprugice kvacila.... centralna opruga stage6 medium...
--- Citat: luna500rr - 20 Listopad, 2009, 20:03:12 ---Jos koji dan i vidicemo dali odgovara :icon_thumright:
Btw. ukupno produzenje s minarelli LC sekundarom je 23.21 % :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Jel znaš možda da li pasuje sekundar od minarelija, na lc?
luna500rr:
--- Citat: TebreX - 23 Listopad, 2009, 12:27:19 ---Jel znaš možda da li pasuje sekundar od minarelija, na lc?
--- Kraj citata ---
Pase 100%, imam ga na luni, no ukupno je produzenje nesto vece 9%, a ne 23% kako samo prvi put mislili :sad1:
Osovine kod kotaca u knieza i minarellija nisu iste, pa bi bilo dobro da nađeš nekoga s presom da ti ih zamjeni...
Postoji mogućnost da na lunu pase sekundar od onog silverstona devil 50, no to jos treba potvrditi, znam da tockovi pasu s jednoga na drugi :laughing7:
giannelli:
--- Citat: TebreX - 05 Listopad, 2009, 22:20:52 ---Primar nikako ne odgovara, a sekundar je pod znakom pitanja, ali cisto sumnjam da moze... A sto je najgore, ja imam kraci prenos i od ovih ostalih 2t kineza...
ma sredice se sve to, ocekujem sa sekundarom 15% produzenje, kasnije uzmem primar jos 15 % i na konju sam :)
--- Kraj citata ---
kad je hurricane smece od motora dok je serijski. ispuh na cilindru mu je kao polukrug, nestabilne male gume. prakticki receno kad se kupi ovakav kivaja trebas se sve osim rame promjenit da bi valjo skuter. :laughing7:
luna500rr:
--- Citat: gianelli - 23 Listopad, 2009, 17:33:28 ---kad je hurricane smece od motora dok je serijski. ispuh na cilindru mu je kao polukrug, nestabilne male gume. prakticki receno kad se kupi ovakav kivaja trebas se sve osim rame promjenit da bi valjo skuter. :laughing7:
--- Kraj citata ---
Tako i umene na luni i mislim da je to glavni razlog 'zagusenja' ovih minarelli-copy motora, ispuh na cilindru je sigurno 2x manji od ispuha na spuhu :drunken_smilie:
TebreX:
--- Citat: luna500rr - 23 Listopad, 2009, 14:17:20 ---Pase 100%, imam ga na luni, no ukupno je produzenje nesto vece 9%, a ne 23% kako samo prvi put mislili :sad1:
Osovine kod kotaca u knieza i minarellija nisu iste, pa bi bilo dobro da nađeš nekoga s presom da ti ih zamjeni...
Postoji mogućnost da na lunu pase sekundar od onog silverstona devil 50, no to jos treba potvrditi, znam da tockovi pasu s jednoga na drugi :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ček kako samo 9 %???Za šta mi treba presa?
Evo ja sam izračunao preko getriba kalkulatora, nešto nije uredu...
--- Citat: gianelli - 23 Listopad, 2009, 17:33:28 ---kad je hurricane smece od motora dok je serijski. ispuh na cilindru mu je kao polukrug, nestabilne male gume. prakticki receno kad se kupi ovakav kivaja trebas se sve osim rame promjenit da bi valjo skuter. :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ne znam da li si čitao temu, ostalo je samo još da mu izmenim cilindar (uskoro uzimam)i točkove i onda ništa neće biti serijsko :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju