Tehnički kutak > Tuning skutera

baca gorivo

<< < (2/8) > >>

Benjamin:
ne nego ispod rezervara di ti se spaja crijevo ima jedan metalni vakuum ventil na koji se spajaju dva crijeva...jedan je vakuum a jedan dovod benzina...i ak se taj ventil sje...onda ne zatvara vise dotok goriva i onda benzin s svojomm tezinom pritisce na frgu i plovak...a plovak to nemre zadrzati pa pocne curiti benga iz frge..

phantomF12:
imam isti taj problem.pa me zanima dali je taj ventil taj dio za dovod goriva dali je on isti za 50cca i za 100cca?
jer di cu sada nabavljati to za 100

mario_f15:

--- Citat: phantomF12 - 04 Siječanj, 2010, 23:05:33 ---imam isti taj problem.pa me zanima dali je taj ventil taj dio za dovod goriva dali je on isti za 50cca i za 100cca?
jer di cu sada nabavljati to za 100

--- Kraj citata ---
moras ga skinut i vidit kakav je..
moze biti da pase i sa nekog skutera 50ccm....
i dal se steze selnom ili ima navoj pa se ušarafi.... :icon_biggrin:

Ivan_drifter:

--- Citat: mario_f15 - 04 Siječanj, 2010, 23:08:46 ---moras ga skinut i vidit kakav je..
moze biti da pase i sa nekog skutera 50ccm....
i dal se steze selnom ili ima navoj pa se ušarafi.... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
tocno to moze a i nemora biti a ako ti ode taj vakum i fice benzin na vkaum onda imas jebeno zaljevanje motor i potrosnju 10l :headbang: :headbang: ;D

CoK:
Vidi sliku...najjednostavnije da otkrijes dali pusta slavina goriva jest da otpojis crijevo benzina sa karburatora. Ako stalno curi nevalja slavina:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju