Ostalo > Sportski kutak

najveci dobitci

<< < (7/8) > >>

Luksy:

--- Citat: Jump33r - 10 Listopad, 2010, 12:13:27 ---47000 kn...  :o :o Jesi mozda falija jednu nulu... :D

--- Kraj citata ---

da bar jesam nebi mi bilo za  :'(

cosa_wp:

--- Citat: pixa.93 - 25 Rujan, 2009, 17:46:59 ---e ovako volio bih da otkrijete meni a i ostalima svoje najvece dobitke na kladenju ali da neuvelicavate.

--- Kraj citata ---

DOBICI

Aprilia00:
ovako ja pratio listic (znao ga napamet) i osto mi jos 1 par i hajd reko ode po listic ja tamo nema trenerke u kojoj je bio ja u ves masinu on unutra i stavim ga na strujjni sparet da se osusi i tamam proslo 2-3 minute ovaj poveoo 88 minuta i ja sav veseo ode po listic ja tamo on izgorio pu j**** ti.... i 788 marki otislo!!!

Jump33r:

--- Citat: Aprilia00 - 10 Listopad, 2010, 12:58:42 ---ovako ja pratio listic (znao ga napamet) i osto mi jos 1 par i hajd reko ode po listic ja tamo nema trenerke u kojoj je bio ja u ves masinu on unutra i stavim ga na strujjni sparet da se osusi i tamam proslo 2-3 minute ovaj poveoo 88 minuta i ja sav veseo ode po listic ja tamo on izgorio pu j**** ti.... i 788 marki otislo!!!

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12:

pixa.93:

--- Citat: Aprilia00 - 10 Listopad, 2010, 12:58:42 ---ovako ja pratio listic (znao ga napamet) i osto mi jos 1 par i hajd reko ode po listic ja tamo nema trenerke u kojoj je bio ja u ves masinu on unutra i stavim ga na strujjni sparet da se osusi i tamam proslo 2-3 minute ovaj poveoo 88 minuta i ja sav veseo ode po listic ja tamo on izgorio pu j**** ti.... i 788 marki otislo!!!

--- Kraj citata ---

hahaha.iduci put tak s 00 eura napravi    :toothy9: :toothy9: :toothy12: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju