Ostalo > Sportski kutak

najveci dobitci

<< < (6/8) > >>

LoveStunt:

--- Citat: pixa.93 - 25 Lipanj, 2010, 21:39:47 ---tak puo si se usudio ulozit u utrke pasa

--- Kraj citata ---
jesam i to bez ikakavog beda... jer ima listu zavrsenih utrka ...a  cekao sam da pas nebude na listi i kada ga nema na listi i ako opet ne dobije....onda mozes biti siguran da ce pobjediti ...
i ja bubnuo 300 kn (koje sam isto dobio taj dan)...i evo ga dosle pareeeeee...i ja ono derem se toooooo a svi koliko si dobio....a ja onako 2300 kn... weeee...
i dam svima rundu i to me izaslo 200 kn i jos sam zapio 50 i 50 za bengu i 2000 kn u skuter....  ;D (sta nisam trebao)

Luksy:
ja i prijatelj odlucili bacit zajedno jedan listc,tada se bas igrala europska liga
ali naravno ja odusta a on uplatija taj listic koji smo priko satova slagali
ulozija 5kn i dobija 47000kn
mozete zamislit moju facu ujutro u skoli kad se on pohvalija  :cussing: :bem__mu:

MazdaMurairotor:
prije 4,5 godina dobio na psk 20soma kn, pogodio 24 parova i ulog bio 10kn

Deny:
Uplata 1 euro, 85 e dobio prije 5 mjeseci i od tada nikad nista ali ne odustajem  ;D

Jump33r:

--- Citat: Luksy - 10 Listopad, 2010, 00:07:04 ---ja i prijatelj odlucili bacit zajedno jedan listc,tada se bas igrala europska liga
ali naravno ja odusta a on uplatija taj listic koji smo priko satova slagali
ulozija 5kn i dobija 47000kn
mozete zamislit moju facu ujutro u skoli kad se on pohvalija  :cussing: :bem__mu:

--- Kraj citata ---

47000 kn...  :o :o Jesi mozda falija jednu nulu... :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju