Tehnički kutak > Tuning skutera

due+ klip od trophya?

<< < (2/2)

dino73n:

--- Citat: Benjamin - 25 Rujan, 2009, 19:50:42 ---pa kaj fali velikoj kompresiji...

dok ne lupa u glavu i squish min 0.8 nema razlike za metati drugu glavu...samo vozi..bu imal veci okrenti moment od starta..

--- Kraj citata ---

Cuj sta fali,dzaba ti squish od 0,8 ako je klip zaobljeniji onda ce stepen komresije biti veci a to donosi povecano zagrijavanje i cesto puta detonacije a to na kraju unisti masinu.

Ako je klip bas puno zaibljeniji samo ga poravnaj na tokarskom stroju da odgovara orginalu i vozi se.Ja sam se tako navozao na pezou sa klipom od tomosovog camca 48mm koji sam ugurao u DR kit i presao sam tako oko 20 000 km.

Giz:

--- Citat: Benjamin - 25 Rujan, 2009, 19:50:42 ---pa kaj fali velikoj kompresiji...

dok ne lupa u glavu i squish min 0.8 nema razlike za metati drugu glavu...samo vozi..bu imal veci okrenti moment od starta..

--- Kraj citata ---

Ti nikad čuo pojam "pinganja" aka knocka u benzinskim motorima?

To kad čuješ, spremi novce za generalku pa ti samo daj još više kompresije.... Pogotovo sa našim gorivom.  :laughing7:

vuk:

--- Kraj citata ---

nefali joj ništa, bude toliko velika da te kurbla udari po nozi ako ne upali od prve. pa sad upotrijebi maštu šta se dešava ležajevima  :frajer:

Benjamin:
pa dobro..nisam mislio sad preveliku pak tak da nemres kurblu stisanuti bogte..jeste isto smijesni.. podrazumjeva se u nekoj normalnoj mjeri...da moze biti jaca kompresija...

ali tolka razlika u klipovima nije...kolko ja znam da bi bila sad neka prevelika kompresija..

zato igras na sigurno..ak ne izvlacis maks..s sqishom od 1 skoro svaki motor vozi bez ikakvih problema...bar do sad kod mene su svi do sad vozili i s niti jednim problema niej bilo...kompresija je vijek bila uredu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju