Tehnički kutak > Tuning skutera

due+ klip od trophya?

(1/2) > >>

Crazy Kuree:
dali bi s tom kombinacijom bolje išo već s orginal klipom s jednom karikom na yasuni R-u, dal je tko to probao?

2TDottore:
sa klipom sa dvije karike motor ce ti se malo manje vrtit al ce imat vise snage i momenta na nizim okretajima i vecu kompresiju a i bit ce dugotrajnija masina ....znaci neces skoro nista izgubit naspram jedne karike nego ces jos cak i dobit.....

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 25 Rujan, 2009, 15:35:14 ---sa klipom sa dvije karike motor ce ti se malo manje vrtit al ce imat vise snage i momenta na nizim okretajima i vecu kompresiju a i bit ce dugotrajnija masina ....znaci neces skoro nista izgubit naspram jedne karike nego ces jos cak i dobit.....

--- Kraj citata ---

A tajminzi?  :laughing7:

Jer to bi bila dobitna kombinacija, due+ ima kvalitetniji i izdržljiviji gus od trophyja, a znamo da je i Trophy abnormalno izdržljiv... Stari moj, kod mene bi takav kit 3 radilice i 10 remena podero, cca 120 tisuća kilometara bi napravio  :laughing9: :laughing9:

vuk:
kompresija će ti biti prevelika, kod mene je znao vraćati kurblu, klip od trophia je zaobljeniji na čelu. ja bi stavio i glavu od trophia, onda bi kompresija trebala biti u redu.

Benjamin:
pa kaj fali velikoj kompresiji...

dok ne lupa u glavu i squish min 0.8 nema razlike za metati drugu glavu...samo vozi..bu imal veci okrenti moment od starta..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju