Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat/rolice

(1/4) > >>

SF-2:
kao prvo, pozdrav svima na forumu. ja sam se tek registrirao jer imam jedno pitanje u vezi skutera SpeedFight 2.

naime, danas sam dobio novi leovince auspuh i uz njega rolice 6,7 g i opruge za kvacilo. sve sam to zamijenio, skuter ide bez problema i sve, ali me muci jedna stvar.

kako me hvatao mrak, a u garazi imam slabo svjetlo, na brzinu sam ocistio variomat i ubacio rolice, stavio onaj trokraki poklopac i jos jedan onaj poklopac odozgo.

sad, buduci da sam okretao variomat dok sam ga stavljao, da li je moguce da rolice ispadnu iz lezista ako je poklopac zasrafljen?

mozda je glupo pitanje  :dontknow:, ali hvala unaprijed na odgovorima...

MaXoVaC:
to ti mi tesko mozemo odgovoriti....rijesenje:skini pa vidi.. :hello: :hello:

speedfight 2:
ja koliko sam tebe skuzio ti jos nisi skinuo blokadu s variomata pa onaj tako zvani poklopac ti nije potreban to ti je blokada...kad stavljas rolice dok stavljas vario nazad drzis prstima s druge strane samo onaj trokraki na kojem su one male plastikice zvani klizaci da ti se sve ne raspe ak si tak radio nemas s problema...

SF-2:
da, ali stegnuo sam sve i vratio udarni pistolj frendu pa mi se ne da to sve ponovno rastavljat. samo me zanima da li je to uopce moguce da rolice ispadnu ili se okrenu ili taj gornji poklopac tome i sluzi, jer koliko sam skuzio na nekim skuterima ni nema tog gornjeg poklopca pa se mora rukom drzat sve dok se vraca na mjesto.

SF-2:

--- Citat: speedfight 2 - 24 Rujan, 2009, 23:43:38 ---ja koliko sam tebe skuzio ti jos nisi skinuo blokadu s variomata pa onaj tako zvani poklopac ti nije potreban to ti je blokada...kad stavljas rolice dok stavljas vario nazad drzis prstima s druge strane samo onaj trokraki na kojem su one male plastikice zvani klizaci da ti se sve ne raspe ak si tak radio nemas s problema...

--- Kraj citata ---

hvala na odgovoru... moram priznat da ga nisam drzao rukom, samo sam to sve sastavio i vratio na mjesto. a meni su sa skutera skinute blokade, takvog sam ga kupio, ide 90 bez problema sad ne znam kakva je to blokada. sta sad jedino da to ponovno sve skinem...  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju