Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat/rolice

<< < (2/4) > >>

SF-2:
ekipa, samo da kazem da sam jutros ponovno rastavio variomat, sve je na mjestu, ovaj put sam pazio na sastavljanje i radio polako tako da... svejedno hvala svima na brzim odgovorima.

eto samo jedan savjet onima koji nesto rade oko mehanike, uvijek si uzet vremena i sve pomalo. toliko od mene.

ispricajte me, odoh zagrijat masinu i napravit djir.  :laughing7:

vktr:
ako ima smisla sad govoriti išta, kod mene su se znale rasipati rolice po variomatu na sve strane nakon što zašarafim taj poklopac gore, tak da u svakom slučaju je trebalo držati

marko1990:

--- Citat: SF-2 - 24 Rujan, 2009, 23:51:42 ---hvala na odgovoru... moram priznat da ga nisam drzao rukom, samo sam to sve sastavio i vratio na mjesto. a meni su sa skutera skinute blokade, takvog sam ga kupio, ide 90 bez problema sad ne znam kakva je to blokada. sta sad jedino da to ponovno sve skinem...  ???

--- Kraj citata ---

kak da ne??90???sa blokadom na variomatu,!!  :laughing3:

n0n4m3:
kao prvo na sfu s blokadom nema veze onaj poklopac na variomatu koji se šarafi s 3 vide za variomat ... blokada je ispod toga .. ide prvo variomat .. pa rolice .. onda onaj trokraki s 3 slidera ili klizaca .. nakon toga blokada i onda ono sto se šarafi s 3 vide .. a kako sam skuzio on nema tu blokadu ..

marko1990:

--- Citat: SF-2 - 24 Rujan, 2009, 23:38:48 ---kao prvo, pozdrav svima na forumu. ja sam se tek registrirao jer imam jedno pitanje u vezi skutera SpeedFight 2.

naime, danas sam dobio novi leovince auspuh i uz njega rolice 6,7 g i opruge za kvacilo. sve sam to zamijenio, skuter ide bez problema i sve, ali me muci jedna stvar.

kako me hvatao mrak, a u garazi imam slabo svjetlo, na brzinu sam ocistio variomat i ubacio rolice, stavio onaj trokraki poklopac i jos jedan onaj poklopac odozgo.
sad, buduci da sam okretao variomat dok sam ga stavljao, da li je moguce da rolice ispadnu iz lezista ako je poklopac zasrafljen?

mozda je glupo pitanje  :dontknow:, ali hvala unaprijed na odgovorima...

--- Kraj citata ---

čitaj malo bolje!!  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju