Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Forumski susret na Krku povodom Punisherove kupovine Derbi GP 250!
mrcina:
znam što su gušti, a j***ga ja kupio ono što mi se sviđalo pa ga vratio.
Genesis051:
Naravno da je auto "za sva (po pitanju meteorologije) vremena", ali to nije "to", i... gušti su gušti!
1. Zadar je na "toploj strani države", i rijetko će biti toliko zima, da ga i zimi ne možeš voziti, a jbtga... za onih par kroničnih kiša, odeš busom...
2. Postavi si pitanje društva... (cure)... tu je auto u prednosti, jer je krov nad glavom (grijanje uključeno u cijeni), ne treba dvostruka (i za nju, osim tebe) garderoba, dvije kacige itd.... (to je, ustvari, stavka "na drugoj strani vage")
3. Srce "vuče" prometalu na 2 kotača... ako je tome tako... slušaj srce... nije razumno, ali je na dugoročno ugrađen osmijeh :happy3: ...a kubikažu odredi prema financijskoj konstrukciji i (opet) prema srcu (a ne da se kaješ nakon par mjeseci)
4. Ako odabireš odluku, da ti treba i auto... ima sad, preko firmi, polovnjaka, za koje daju i nešto garancije... budu parsto kuna skuplji, ali je bar donekle pregledan/provjeren... i opet... dok ti je prioritet prometalo na 2 kola, onda ti je auto nužno zlo, i u njemu ti treba, npr. samo radio/CD (podizači stakala na struju, ABS, klima, ESP, i sva ostala sila doplata, za komfor i sigurnost, dođu kasnije, kad postaneš "obiteljski čovjek")
Naravno... tvoja odluka je zadnja, ali eto... pokušavam(o) biti podrška...
Genesis051:
(...moram malo pospamat, ali to je jače od mene... :dontknow: )
Ja sam lani, u 12. mjesecu, preko lokalnog dealera za Fiat, uzeo polovnog Punta (jer radi "staro za novo", bez obaveze da se nađe kupca, za svoj stari auto), i potpuno smo zadovoljni...
K tome, imao je važeću policu, tj, produljenu tehničku ispravnost do 22.8.2007. - samo smo (osim cijene auta) platili prijavu auta (registriranje na novog vlasnika)... drugi tjedan nas "spopada" produljenje... a Punto ide... i ide...
BlackNaranča:
zbog cega je ovo još uvjek sticky?? :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
Doomsday:
Evo, samo za tvoju dušu... :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju