Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Forumski susret na Krku povodom Punisherove kupovine Derbi GP 250!

<< < (18/21) > >>

Punisher:
Ma lako za Nexus i bilokoji skuter samo da je kredit sredit uredno  :binkybaby:

ivbura:
" i to je život....najvažnije od svega vidi šta ti najviše triba  (jebi ga tu je  auto u prednosti ):icon_scratch: a onda polako glavno da je želja prisutna .....
u svakom slučaju tvoj izbor i ne daj se nagovoriti od bilo koga .... :glasses9:

Kotrlj !

Doomsday:
'ebiga, sad bi ja i svak moga govorit i ovo i ono, ali samo ti znaš šta bi tebe bar donekle zadovoljilo... :dontknow:

Ja bi vjerojatno bira neki drugi skut, jeftiniji, ali nemo'š mene pitat, pogledaj šta ja vozin... :toothy3:

Samo polako, već će se iskristalizirat situacija... :icon_thumright:

mrcina:
moja preporuka FYM 400 dolazi za koji tjedan valjda konačno jer su koliko sam čuo imali problema sa EU homologacijom a usto i našom radi EURO 3 norme.ako hočeš usporedbu tu ti je x8/9/xevo, nexus,malaguti medison,aprilia atlantic,malaguti SPIDER MAX  i tome slično od lune eagle.
to ti je taj tip skutera a jako je sličan po gabaritima spider maxu samo nešto manja guza i naravski sve njih jebe po cijeni .
najviše daje po kubiku/cijenu/opremi.
pa razmisli  400 po 30000kn sa hrpom opreme ili 250 po 35000-50000kn ovisi o modelu i proizvođaču.

Doomsday:
Je mrc, ali gušti su gušti... :icon_biggrin:

Meni je gušt platit malo i vozit se, pa makar koji put umisto kurve platija likara... ::)

Nekome je gušt vozit baš ono što voli i šta mu se sviđa, pa makar bilo i malo skuplje... :binkybaby:

Bitan je gušt, a to je za svakog nešto drugo... :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju