Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Forumski susret na Krku povodom Punisherove kupovine Derbi GP 250!

<< < (16/21) > >>

Genesis051:
Tc, tc... Već mi pao Karlobag na pamet, ali, uz malo sreće, dolazite mi još i bliže   :) ...
Samo je pitanje, kad će to (već jedanput) biti...
Već je pola 8. mjeseca...  ??? ::) :dontknow:
Vozačka, A1 kategorije, se već ukisala od neupotrebe  :icon_biggrin: :toothy12: :icon_biggrin: , ali,  nema veze...
Već ćeš ti to nadoknadit...  :icon_thumright: :frajer: :biker:
Sa zanimanjem pratim ovu temu, da dočekam(o) rasplet...  :laughing7:

IZd:
Gene, prije ćemo otići u penziju, nego dočekati rasplet... :toothy3: :toothy10: :laughing7: ...kako je krenulo!?

Punisher:

--- Citat: IZd - 13 Kolovoz, 2007, 13:54:17 ---Gene, prije ćemo otići u penziju, nego dočekati rasplet... :toothy3: :toothy10: :laughing7: ...kako je krenulo!?

--- Kraj citata ---
Ako mene pitaš onda je odgovor: Nije još ništa krenulo i jadno je 'ne krenulo'...

Genesis051:
Ehhh, punisher... ne zavidim ti...
Ali pusti... sve će se posložiti... bilo bi bar dobro da te ne spopadne kišni dan, kad dođeš po njega...
(mislim, kao da sam već pital, ali ne znam...)
Jesi se raspital, možeš li odmah na Krku napraviti onu privremenu registraciju, da ti stroj ne bude neosiguran do Zadra (a i ostalih par dana, dok traje polica) ...

mrcina:
punisher a jesi razumišljao o drugom motoru ili ne. čekanje ti em ubije živce(znam to iz iskustva), em bu te tropilo po džepu(preskup je bogami) a možda nađeš boljeg po takvoj cijeni.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju