Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Forumski susret na Krku povodom Punisherove kupovine Derbi GP 250!

<< < (15/21) > >>

odin:

--- Citat: IZd - 08 Kolovoz, 2007, 20:53:45 ---Odine, odine,...što nam radiš...Ako ti dođemo, ostat će ti dućan bez motora, ali ti u kasi neće stići kunice... :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

samo vi dodjite, ako ducan ne ostane bez motora, ostace frizider bez piva :)

IZd:

--- Citat: odin - 09 Kolovoz, 2007, 00:58:30 ---
--- Citat: IZd - 08 Kolovoz, 2007, 20:53:45 ---Odine, odine,...što nam radiš...Ako ti dođemo, ostat će ti dućan bez motora, ali ti u kasi neće stići kunice... :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

samo vi dodjite, ako ducan ne ostane bez motora, ostace frizider bez piva :)

--- Kraj citata ---

Ostat ćeš i bez motora i bez piva...

Sreće tvoja što danas kiša pada..., Punisher čeka motor cijelo ljeto... propadaju nam planovi za odlazak u Zagreb,...putovanja...

Velika je tto duševna bol kroz koju prolazimo,..., teško je to izmjeriti novcem,..., a ako se i izmjeri to je za bankrot  :laughing7: onoga tko mora platiti  :frajer:

Genesis051:
I ja sam zamalo završio u bankrotu...  :toothy3: Nešto vremena sam proveo čekajući Zongshen-a 125, a tada sam odustao od njega (kasnije sam saznao, čak i ne njihovom krivnjom), i umjesto stroja od 10900 Kn, uzeo ovaj, koji vozim (za 22000 Kn)...
A jes' mi se isplatilo... s financijske strane... ::)
A opet... s vizualne... ovaj je, osim "neadekvatne" kubikaže, vjeran izgledu stila, koji podržava
ZS bi bio poslužio kao takav... 
A opet, za 22000 koliko me koštao (a inače je 29000), stvarno nemam niti financijskih zamjerki...  :icon_thumright:
Uglavnom, ne kajem se ni slučajno, financijski "udar" sam premostio, i sad uživam !  :frajer:
U manje od 4 mjeseca (od 19.04.) sam prevalio 5400 Km...
 :biker:

Punisher:

--- Citat: Genesis051 - 10 Kolovoz, 2007, 22:29:46 ---I ja sam zamalo završio u bankrotu...  :toothy3: Nešto vremena sam proveo čekajući Zongshen-a 125, a tada sam odustao od njega (kasnije sam saznao, čak i ne njihovom krivnjom), i umjesto stroja od 10900 Kn, uzeo ovaj, koji vozim (za 22000 Kn)...
A jes' mi se isplatilo... s financijske strane... ::)
A opet... s vizualne... ovaj je, osim "neadekvatne" kubikaže, vjeran izgledu stila, koji podržava
ZS bi bio poslužio kao takav... 
A opet, za 22000 koliko me koštao (a inače je 29000), stvarno nemam niti financijskih zamjerki...  :icon_thumright:
Uglavnom, ne kajem se ni slučajno, financijski "udar" sam premostio, i sad uživam !  :frajer:
U manje od 4 mjeseca (od 19.04.) sam prevalio 5400 Km...
 :biker:

--- Kraj citata ---
Pravi pustolovac  :icon_thumright:

IZd:
...i više od toga  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju