Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Forumski susret na Krku povodom Punisherove kupovine Derbi GP 250!

<< < (10/21) > >>

Punisher:

--- Citat: Genesis051 - 16 Lipanj, 2007, 15:28:40 ---Heeej !... Legaaa (po motoru iz auto-škole)  ;D :hello: :icon_thumright:
I ja sam vozil na tomu...
Ali ima kut okreta... tek, što se ne okreće k'o viljuškar  :icon_biggrin:
Ja ne mogu sa svojim (bio sam probat) ni prići onoj poligonskoj osmici, koju sam vrtil k'o od šale sa CBF-icom...
Ma, uhvatit ćeš to u čas posla...
Meni je bilo njesra, što sam stalno spuštao obe noge (4 godine sa skuterom)... desna MORA ostati na kočnici, do zaustavljanja... oslanjanje pri stajanju se radi lijevom nogom... itd. itd... naučit će te instruktor...

--- Kraj citata ---
  :laughing7: :laughing7: nije mi ni trebao govoriti za nogu ali je i meni malo čudno i teško bilo na početku, pri stajanju sama noga 'bježi' na pod  :laughing9:
Lako ću ja za vožnju, sad je glavna rehabilitacija noge od opekline  :toothy3:

Genesis051:
Nema tu šale :toothy3: ... To (više) nije skut...
Bermude, i sve ostale hlače s "nepotpunim" nogavicama zaboravi...
Bar dok si na CBF-ici... posle se vraćaš na Derbija, pa (više) neće biti bitno...
A ja... ja "udavih" djecu, ne dozvoljavajući im, da uopće sjednu sa mnom, tako, "golih" nogu...
Manje me "boli" što im pravim probleme, za sjest sa mnom, nego da poslije oslone nezaštićenu nogu, uz, onu moju, usijanu "dvocijevku"... 

IZd:
Punisheru, di je zapelo... :dontknow:

Idemo li mi po taj skuter ili ne!?

Punisher:
Situacija:

1. Opeklina zarasla  ;D

2. Odin mi je javio da bi (nadamo se) skuter trebao doći do kraja mjeseca, valjda oće jer će mi uskoro doći deadline - samo ću reć da možda budem trebao tražiti drugi posao pa da uspijem dići kredit prije toga jer inače ništa niti od derbia niti ikojeg drugog skutera (motora).

3. POLOŽIO DANAS VOZAČKI  :toothy9: :toothy9: :toothy9: hvala, hvala, nisam umišljen :rofll:

X-Thug:
S.Č. (svaka čast)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju