Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Forumski susret na Krku povodom Punisherove kupovine Derbi GP 250!

<< < (9/21) > >>

Punisher:

--- Citat: Genesis051 - 14 Lipanj, 2007, 18:44:14 ---...ali to piše i u potvrdi, sa zdravstvenog pregleda, koji si napravio za započet A kategoriju:
Sposoban upravljati motociklima (itd.) uz obavezno korištenje opt. pom.

--- Kraj citata ---
E meni to ne piše  :toothy10: :toothy10: loooodnica.

Genesis051:
Tim bolje !!!...  :icon_thumright: :frajer:

Punisher:
Evo ga jučer sam imao prvi sat.

Dojmovi: odlični.

Iako sam bio većinu na poligonu i samo mrvu na cesti to je super s obzirom na prvi sat.
Motorić je Honda CBF 250ccm - predivan motor, da nisam zapeo za Derbia čak bi se razmišljao o ovome, motor je 'klasika' , a i jako mi se svidjelo voziti motor na šaltanje (ovo mi je prvi put).

Ugasio mi se par puta motor dok nisam uhvatio 'vagu' za kvačilo.
Inače za prvi sat napravio 4 od 5 vježbi na poligonu.

Motor se očito odmah zaljubio u mene tako da me je stravstveno poljubio - spekao sam lijevu nogu na auspuh  :laughing3: :laughing3: :laughing3:
To mi se desilo pri prvoj vježbi (di guraš motor u krug), nisam primjetio da je lonac poprilično van same konstrukcije i samo se liznuo od njega se ali zbog temperature me spekao u milisekundi. Peklo me ko sam vrag, sad je manje - samo moram viditi oće li se uspiti normalno pokrpati ili će bi ostati kao trajna uspomena  :toothy3:

ugl odlično mi ide samo još i moram malo naučiti bolje držati ravnotežu pri okretu jer pri malim brzinama ravnoteža je sve  :icon_biggrin:

Punisher:
Evo i slikice motora (iako je s neta)

Ono što me jako iznenadilo kod motora jest da pali ko puška - ne treba držati kočnicu nego samo na gumb paljenja, samo ga taknuo a on već počeo presti...  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Genesis051:
Heeej !... Legaaa (po motoru iz auto-škole)  ;D :hello: :icon_thumright:
I ja sam vozil na tomu...
Ali ima kut okreta... tek, što se ne okreće k'o viljuškar  :icon_biggrin:
Ja ne mogu sa svojim (bio sam probat) ni prići onoj poligonskoj osmici, koju sam vrtil k'o od šale sa CBF-icom...
Ma, uhvatit ćeš to u čas posla...
Meni je bilo njesra, što sam stalno spuštao obe noge (4 godine sa skuterom)... desna MORA ostati na kočnici, do zaustavljanja... oslanjanje pri stajanju se radi lijevom nogom... itd. itd... naučit će te instruktor...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju