Ostalo > Chat house

Zagorje čretanje

<< < (22/65) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 17 Listopad, 2009, 12:06:01 ---Bogmeć, tu imaš praf jednim delom. Dosta njih su se "pogospodili". Ja sem ipak "stari" Sanoborec ko i par nas kaj nigdar nebumo drugačkiji nek kaj smo sad. Na našem dvorišču je kolko mi znamo bar 8 koleni prezime Horvat  :notworthy:

--- Kraj citata ---

pa cuj, bome njih dost tu pri nam ima prezime horvat... i iste tak su si domaci i prek 5 kolenov zagorci tak da :) znas da si tu navek doma gda god dojdes  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 17 Listopad, 2009, 12:46:39 ---pa cuj, bome njih dost tu pri nam ima prezime horvat... i iste tak su si domaci i prek 5 kolenov zagorci tak da :) znas da si tu navek doma gda god dojdes  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:laughing7: :toothy3:

Infernus:
ooo kej te vidim, zagorski čet?  :toothy3:    :hello:

de ste zagorci, ima teri od Zaboka do Krapine?  :icon_biggrin:

Vidim ja da ste se vi mam h alkohol hitilji a nišči nebi rekel neke kej morete kosati  :icon_biggrin:

Si mate vinograde... zgleda da ja jedini mam vočnjak, 600 i neke klaftre, kej morem dojti ždrijet kad god očem... alji same.. se šljive su posehle, nemam od čega rakiju delati  :(
Ke misljite e bu druge ljete ke bolje po tom pitanju... ?

enjoy reading  :)

marko_AeRoX:

--- Citat: Infernus - 04 Siječanj, 2010, 21:30:30 ---ooo kej te vidim, zagorski čet?  :toothy3:    :hello:

de ste zagorci, ima teri od Zaboka do Krapine?  :icon_biggrin:

Vidim ja da ste se vi mam h alkohol hitilji a nišči nebi rekel neke kej morete kosati  :icon_biggrin:

Si mate vinograde... zgleda da ja jedini mam vočnjak, 600 i neke klaftre, kej morem dojti ždrijet kad god očem... alji same.. se šljive su posehle, nemam od čega rakiju delati  :(
Ke misljite e bu druge ljete ke bolje po tom pitanju... ?

enjoy reading  :)

--- Kraj citata ---

ima nekšteri tu i tam :P ima nas i male dalje od zaboka... ovisi na šteru stran buš gledel  :frajer:

jaj mene, jedva čekam te zagorski meet več jenput... de je of ludi bedekovčanec?! kičooooooooooooooo - de je gemišt?!  :icon_biggrin:

Infernus:

--- Citat: ---ovisi na šteru stran buš gledel  frajer
--- Kraj citata ---

Ja h Začretju živim.... če doj zna de te je  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju