Ostalo > Chat house

Zagorje čretanje

<< < (21/65) > >>

ChRiStIaN:
da si pravi bi pozval da i te probame :D

marko_AeRoX:
neme mi pili te slavonske vine... vis da se je ustrtaril... ;D a non stop se si slavonci faliju kak im je vine najbolše, a niti jen nej pozval na gemišt ili pet...

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 17 Listopad, 2009, 09:43:43 ---neme mi pili te slavonske vine... vis da se je ustrtaril... ;D a non stop se si slavonci faliju kak im je vine najbolše, a niti jen nej pozval na gemišt ili pet...

--- Kraj citata ---

:laughing9:

Vraga bi onaj kiseliš pili  :laughing7:

Naše domaće vino je pet put bole nek njihovo. Pri nas isto kak i pri vas v Zagorju, imamo trsja na bregu i sadimo iste sorte.  :toothy3: Ja još uvijek ne razmem zakaj su nas Sanoborce otcepali od Zagorcof  :dontknow: Kak se veli, imamo iste navade i isto vino i si volimo pit   :icon_tongue:

I vu to ime...  :zivili:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 17 Listopad, 2009, 09:55:06 --- :laughing9:

Vraga bi onaj kiseliš pili  :laughing7:

Naše domaće vino je pet put bole nek njihovo. Pri nas isto kak i pri vas v Zagorju, imamo trsja na bregu i sadimo iste sorte.  :toothy3: Ja još uvijek ne razmem zakaj su nas Sanoborce otcepali od Zagorcof  :dontknow: Kak se veli, imamo iste navade i isto vino i si volimo pit   :icon_tongue:

I vu to ime...  :zivili:

--- Kraj citata ---

je cuj prijatel, ja ti to nebi znal... vas su tam zagrebcanci pribrali k sebe... mi rada primeme se koj oceju biti zagorci  :)

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 17 Listopad, 2009, 10:19:27 ---je cuj prijatel, ja ti to nebi znal... vas su tam zagrebcanci pribrali k sebe... mi rada primeme se koj oceju biti zagorci  :)

--- Kraj citata ---

Bogmeć, tu imaš praf jednim delom. Dosta njih su se "pogospodili". Ja sem ipak "stari" Sanoborec ko i par nas kaj nigdar nebumo drugačkiji nek kaj smo sad. Na našem dvorišču je kolko mi znamo bar 8 koleni prezime Horvat  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju