Tehnički kutak > Tuning skutera

kit - nrg power 50

<< < (2/4) > >>

lik-bj:
evo IVANIM ti je sve ljepo objasnijo,a što se  airboxa tiče evo ti tu pa malo prouči http://www.malossi.com/Archivio_Files%5CMONTAGGIO%5C7310997.pdf  :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: bumbuleya - 29 Svibanj, 2007, 21:52:42 ---skuter mi ima oko 8000km. Kako to mislite preuredit air box?? Sto da napravim sa njim? Ako imate neku sliku da stavite a da vidim. E i jos nesto, kazu mi da stavim usis sa karbonskim lamelicama. Dali se to isplati i sto dobivam sa tim? Koje federe kvacila preporucujete. Vidim po forumima da se spominju bijeli,zuti,crveni... Neman ja pojma o tome svemu pa pomagajte... :dontknow:

--- Kraj citata ---

preradit box znaci napravit par rupa na određenim mjestima da dobijes vise zraka, po meni mislim da to nije potrebno, to se inace radi sa min 19 frgom i to po malossi uputama za preradu boxa

s karbonskim lamelama dobijes bolji odziv na gas

a federe ces i onako dobit ako budes kupovao spuh, a ako nedobijes onda kupis set federa za  serisko kvacilo (crne,bijele,zute)  i stavis one koje ti budu najvise odgovarale ili srednje(bijele) ili najtvrđe(zute), one određuju na koliko ce ti okretaja hvatati kvacilo kod kretanja

..toliko od mene

roby44:
ja ne bi rekao da je s karbonskim lamelama bolji odaziv na gas...  :icon_scratch:
nek se jos netko izjasni  ::)

Mr J:
karbonske lamele se stavljaju jer ako se odlome smrve se a limena ako otpadne napravi stetu...

igor.sb:
ja sam mislio da to sve ide za dobrobit odziva na gas  :toothy11:

...ono prerada usisa, karbonske lamele i tako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju