Općenito > Maxiskuteri
pitanje rucni rad top za 250
Zeljac:
ovako brat mi ima piaggio mp3 250rr i razmislja o nekom topu ali trenuto nema para , pa ja razmisljam o nekom topu home made razmisljam ovako od nekoga auta uzmem onu sredinu sa rupicama zavarim napravim prirubnicu okolo staklenu vunu zamozom napravi mi vrend od inoksa ono okolo da to sve zatvorim i sada me na kraju zanima jel bi to bilo pre otvoreno .. i jel bi imalo prroblema za masinu .?? :dontknow: :dontknow: molim savjete. :icon_thumright:
Skopa:
Ne ide ti staklena vuna u unutrašnjost spuha jer ona gori.Ide ti kamena vuna.dode ti oko 90 kn i nemos kupit ispod jednog ogromnog paketa od par kvadrata :laughing6: :laughing6: :laughing6:,I najlakse bi ti bilo napravit da od inoxa kupis cijev koliku zelis da ti bude sirok spuh,kupis poklopce i kupis perforiranu cijev(ta na rupice)i iskrivis je da bude pravilni valjak kao i sve to lijepo povaris i spojis :glasses9:
mrcina:
usto preporučam ti kad to radiš da napraviš kvalitetu a ne samo protočnjak jer bu ti skuter samo zgubil a niš dobil osim zvuka i izgleda.
vx:
ja ti preporučam da ostaviš serijski auspuh, jer završna obrada tog aupuha bi bila katastrofalna koliko god se vi trudili,a što je najvažnije izgubili bi na performansama.
Zeljac:
e hvala ti za tu kamenu vunu ne znam kakva je to ali kad bi iso trazit tarzio vunu za spuh tak da ti hvala svj .. sada znam a to vec kupio inoxs sve ljepo sada samo cekamo da piaggio dode sa servisa i da napravim po grani promjer to sve i onda polako u izradu i nakraju to sve ljepo presmirglat ispolirat da lici na nes i sada na kraju me zanima da onu cjev u sredini napravim da ne ide ravno nego po pola ga prerezem i ona zavarim pod malim kutom tako da nije previse otvoren a i onda bi trebao pucat ko budala .. . po mome jel znam da sam vec to jednom radio . .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju