Općenito > Maxiskuteri

pitanje rucni rad top za 250

<< < (2/3) > >>

gun_rider:
čekaj čekaj...imaš pare za mp3 a nemaš 2 soma za kupit auspuh...pa ideš krpat neke konzerve...nekužin te ja kurca... :sad3:

Zeljac:
nije stvar u parama nego zas bi bacio 2000 3000 kn ako nesto mogu napravit a to sve od alata i djelova sta trebam imam doma i ko prvo taj je motor na kredi i to je moj brat uzo radije neg neki auto ,, on je to uzo cisto radi sebe i uzivanja u voznji a mogo je kupiz i gsx - r starog 2 god samo tako .. ali nemam para tako da necemo o tome nekih se stvari moras odreci da bi to kupio tako da ne pljuj po meni

Zeljac:
ima ko kakve nacrte za spuh

mrcina:
netrebaju ti nacrti.

uzmeš neku veličinu dužinu auspuha te razmisliš što trebaš.

trebaš dvije cijevi izbušene, trebaš čelične vune da smanjiš temperaturu da ne skuriš odmah kamenu vunu koju omotaš oko črličnr vune koja je pak omotana oko izbušenih cijevi.

jedna cijev če biti ulaz duga izlaz između njih staviš isto čelične vune da malo pritajiš brundanje .

takva spulja biče malo teža ali če nadjebati hrpu protočnjaka a i policija te nebu jebala jer se iz njega neče čuti ni prdac.-

ma čut če se ali u razumnim decibelima.

luna500rr:

--- Citat: mrcina - 28 Rujan, 2009, 22:37:27 ---jedna cijev če biti ulaz duga izlaz između njih staviš isto čelične vune da malo pritajiš brundanje .

--- Kraj citata ---

Moze li se tako napraviti top za 50ccm (2t) :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju