Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian tuning!
Drnda:
--- Citat: goga100 - 24 Rujan, 2009, 13:54:29 ---to je bila šala :toothy12:
--- Kraj citata ---
haha i bolje gledam odo jesi normalan nitro bi ga izasao oko 500-600 eura :laughing6: :laughing6:
MaXoVaC:
--- Citat: Leptir - 24 Rujan, 2009, 12:52:34 ---a sta cu dobit 10km/h na sat vise!ajd objasni mi kad si pametan!
--- Kraj citata ---
hahah pa ti bi sa jednim tuning dijelom....da dobijes 50-ak na sat :notworthy: :notworthy:
Leptir:
--- Citat: goga100 - 24 Rujan, 2009, 13:47:04 ---fakat nekontam kojeg boga srediva boatiana,bilo sto stavi kosta koliko i on tako da, rjesi se toga ili vozi tako
--- Kraj citata ---
Ja imam 16 godina starci su mi kupili baotiana i nemogu ja sad od njih trazit da prodam ovo i kupim runnera il tak nest nekima starci nisu ni baotiana htjeli kupit!Pa onda nemojte gluposti pricat kad napunim 18 i zaposlim se onda je druga prica!
BRICKS:
ne isplati ti se ulagat u bautiana,pokvariti ce se jako brzo,znaci nema nista od toga bolje ti je zasada nista ne raditi na njemu
GUGY:
A gle LEPTIRU... Moj ti je savjet da ne ulažeš puno u taj scoot jer je rupa bez dna. Vidiš da večina nema dobro mišljenje o kinezima a i ja sam u toj večini al to sad nema veze. Bolje ti je da ga voziš tak kakav je i skupljaš gutu za neku pilu. Ja ti znam za jednog Malagutija F10 za šaku riže! Ima vodeno hlađenje i minareli agregat za kojeg dijelove možeš kupiti u poljoprivrednoj ljekarni. Ok sad šalu na stranu. Mislim da ti je u to pametnije ulagat jer sve što god uložiš u minareli to se osijeti i cijeni se kod prodaje a kineza da cijelog pozlatiš svi če reči NICE ali to je kinez. Pogledaj samo šta je i koliko uložio onaj član sa 4uma neznam mu sad nick al uglavnom Baoatian je kompletno prerađen do detalja i mrakača izgleda ali ga nitko ne shvača ozbiljno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju